Angyalok

 

       Angyalok

 

    Az angyalok itt járnak közöttünk, hogy segíthessenek nekünk és spirituális fejlődésünkön, de kevesen érezhetik őket. Te is kapcsolatba léphetsz velük, de meg kell hozzá nyitnod a szívedet.


    Teremtsd meg a szobádban a lehető legharmonikusabb légkört. Végig járhatod a szobát és képzel el, amint egy arany ragyogású fény beborítja az egész teret,s kitisztítja, eltünteti onnan az összes energetikai szennyeződést.
 Képzel el, hogy utána ez a fény feltölti energiával a területet. Ez egy nagyon egyszerű módszer és elvégzése utána érezhetően sokkal kellemesebb lesz a ház energetikája.

   Ha többször szeretnél segítséget kérni az angyaloktól, kialakíthatsz egy oltárt számukra a szoba bármelyik sarkában. (Nekem nincs külön. Egy oltáram van és az angyalom is ott kapott helyet.) Nem kell túl díszíteni, elég egy szép terítő, ami az angyalokat juttatja az eszedbe, néhány kép róluk vagy szobor, gyertya, füstölő tartóval, illóolaj és olyan kövek, amik a megidézni kívánt angyallal állnak kapcsolatban. Ha szeretnéd, tehetsz virágokat is vázában. Ha elkészült az oltár, utána itt tudod elvégezni az megidézésüket és a velük kapcsolatos különböző varázslatokat is.

 

 

   Az idézés módszerei: 


Segítenek az imádságok is akármilyen elavult módszernek vélik sokan. Tehát imádkozz bátran, mert az angyalok meghallgatják a fohászokat és amiben csak tudnak, segítenek.

   A kapcsolatteremtés másik remek módja a meditálás! Ha ellazulunk, nyitottá és befogadóvá tesszük magunkat, majd megkérjük az angyalunkat, hogy válaszoljon egy kérdésre, akkor készséggel áll rendelkezésünkre. De idézés előtt ajánlott egy védőpajzzsal biztonságossá tenni a szobát, nehogy más lények is behatolhassanak. Ennek egyik módja, ha aranyszínű falat képzel el a szoba körül.

 

Írta és szerkesztette: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

    Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

         A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg                     Yana Jósnő és Rontáslevétel szakértő

                                       


 

            A képen a következők lehetnek: 1 személy, , szöveg, amely így szól: „JÓSLÁS, ÉS SZELLEMEKKEL VALÓ KAPCSOLAT FELVÉTEL Hívjon bizalommal! TEL.: 06 90/188 345 136 Hívás díja: 460 Ft/perc Elérhető vagyok szombaton 6:00 23:00 vasárnap 9:00 21:00 Niky Jósnő”

Niky Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük