Mi várható a héten a csillagjegyek szülötteire?

 

Nézzük, mit mutat a Mágikus Crowley Tarot a hétre a csillagjegyek szülötteinek! 2016.05.09-2016.05.15-ig.

 

Kos

 

Energia és határozottság jellemzi a hetet a Kosoknak. A tervek, vágyak megvalósulnak a napokban, ha bátran neki fognak azok megvalósításának. Minden lehetséges eszköz a kezükben lesz hozzá, mind anyagiak, mind a hatalom és elszántság.

Figyelmeztetés:  Óvakodjanak attól, hogy megpróbáljanak uralkodni, főnökösködni mások felett, mert a szeretteiket horoscope-wallpapermegbánthatják ezzel a viselkedéssel!

 

 

 

 

 

Bika

 

Érdekes hét vár a Bika jegyűeknek. Vegyes, felkavaró….

Megnő a kisugárzásuk, ezáltal olyan dolgokat és személyeket is elérhetnek, magukhoz vonzhatnak, amiket előtte nem sikerült. Kiváló időszak a kiszemelt Hölgy/Úr meghódítására. – tanácsolja a Mágus lap.

A hét második fele lezárásokra, nehézségekre utal.

Tanács: Figyeljenek oda a Mágus rossz oldalára, aki képes manipulálni másokat saját érdekében, mert ha visszaél mágikus kisugárzásával, sajnos kapcsolatok szakadhatnak meg végérvényesen vagy hosszabb időre.

 

 

 

picture000000

 

Ikrek

 

Társaság, harmonikus kapcsolatok, kapcsolatépítés, közös célok megvalósítása, ami elsősorban vár az Ikrek csillagjegyűeknek. Élvezik az életet, amennyire lehet, próbálnak a héten minél több boldog percet szerezni maguknak, amin osztoznak a barátaikkal és családjukkal. Egész héten megmarad ez a pozitív lendület.

Tanács: A közelben tartózkodik egy idősebb, spirituálisan fejlett férfi, aki most megérti az Ikreket, vagy akár a Lelki társuk, aki mindenben támogatja az ötleteiket.

Nincs negatívuma a napoknak hacsak a kimerültséget nem vesszük annak.

 

picture000000

 

Rák

 

Nagyon érzik a tavaszt a Rákok, s ez látszik a viselkedésükön is. Kalandvágyóak, nem szeretnek meg lenni egy helyen hosszabb ideig. Mennének mindig új, ismeretlen helyeket felfedezni nem törődve a jó tanácsokkal, csak is előre a saját fejük után. Gyakran lesz kellemes percekben részük a héten és kerülhetnek központú helyre, a szeretteik és barátaik figyelnek a Rákokra és a tanácsaikra.

Tanács: Legyenek óvatosak az irigyekre, titkait lehetőleg ne osszák szét mostanában.

 

 

 

 

 

picture000000

 

 

Oroszlán

 

A Crowley Tarot arra hívja fel az Oroszlán jegyek figyelmét, hogy  próbálják meg megteremteni az egyensúlyt az életükben, ami fokozottan fontos számukra a héten, mert hajlamosak a kimerültségre, fáradékonyságra, kedvtelenségre és akár a depresszióra is, ha túlhajszolják magukat. Munka után vagy közben szenteljenek egy kis időt pihenésre, mielőtt szervezetük teljesen lemerül.

A héten sokkal érzékenyebbek lesznek, előtérbe kerülnek a finom, nőies energiák, ami segít a jobb megérzésekben, tisztánlátásban és megérteni, amit az álmaik üzennek, valamint az emberekkel való kapcsolataikban könnyedén kiigazodnak.

Tanács: Pihenés, lazítás, megteremtve vele a kellő egyensúlyt.

 

 

 

picture000000

 

 

Szűz

 

Tele vannak határozottsággal és magabiztossággal. Nincsenek kétségeik, tudják, hogy mit akarnak és a cél érdekében minden lehetséges követ megmozdítanak. Hatalmuk és kapcsolataik révén törnek előre és sikerül megvalósítani a hétre kitűzött terveiket, ami a közeljövőre-, vagy akár a távolabbi jövőre nézve megváltoztatja az életüket. Kifejezetten fontos, milyen cselekedeteket hajtanak végre a napokban; mindenképpen változást idéznek vele. A Szűz jegyűek kezében van a döntés, hogy pozitív vagy negatív tetteikkel mit idéznek elő a jövőjükben.

Tanács: Vigyázzanak, ne beszéljenek parancsolón, fölényesen másokkal, mert megsértődhetnek és elveszítheti ezzel a támogatóit!

 

 

 

picture000000

 

 

Mérleg

 

Romantika és ködfátyol jellemzi leginkább a hetet. A józan észt félretéve képesek lesznek kizárólag a megérzéseikre hallgatni és arra hallgatva cselekedni. Ez nem baj, hiszen a Főpapnő kártyalap mutatja, hogy a megérzéseikre egész nyugodtan hagyatkozhatnak, nem fogja cserben hagyni a Mérlegeket.

Tanács: A Mérleg csillagjegyűekre általánosan jellemző a labilitás, szétszóródás, ami ezen a  héten erősebben kifejti a hatását.

 

 

 

 

 

picture000000

 

 

Skorpió

 

Szenvedélyes, szerelmes napok várnak a Skorpió jegyűekre. Akik párkapcsolatban vannak, a kapcsolatuk erősödik meg a hét folyamán, akik egyenlőre szinglik, rájuk a szerelem vár. Járjanak nyitott szemmel, nagyon jó napok az ismerkedéshez, méghozzá a komoly kapcsolatok megtalálására, majd kialakítására.

Szerelem és szenvedély mellé az életben keresztutak adónak, több lehetőség, amit a lehető leggyorsabban érdemes megragadni, amíg lehet munkával vagy tervekkel összefüggően.

Tanács: Ellenség bukkan fel a közelben, aki irigységből ártani szeretne Önnek! Legyen óvatos, mert az illetőtönkre akarja Önt tenni!

 

 

 

picture000000

 

 

Nyilas

 

A kalandvágyó Nyilasok a héten is ezt az oldalukat mutatják egyesülve a másik oldalukkal, ami a szabadság- és a függetlenség utáni vágy. Nem hallgatnak mások, mennek a saját fejük után és hajszolják az élet élvezeteit. Nem szeretnek egy helyen lenni, szinte forgószélként tombolnak és új helyere mennének. Mindeközben fantasztikus vonzerő árad belőlük.

Tanács: Nem árt némi óvatosság,visszafogottság és meghallgatni szeretteik jó tanácsait!

 

 

 

 

 

picture000000

 

Kos

 

A Kosok nőies energiáikat használják a héten. A megérzéseikre hallgatnak a józan ész helyett. Családjuknak és szeretteiknek nagyon jó ötleteket adnak, ha akkor is megérzéseikre hallgatnak.

Készüljenek fel a változásokra is, ne érje Önöket meglepetésként. A Sorskerék forog; egyes dolgok megszűnnek az életben, majd újak lesznek helyettük.

Tanács: Hallgassanak továbbra is a megérzéseikre, mert ez fog segíteni a változásokat feldolgozni.

 

 

 

 

picture000000

 

 

Vízöntő

 

A Vízöntőkre is igenérzelmes hét vár és mint eddig oly sokszor, a megérzéseikben ezúton sem fognak csalódni.Tudják, érzik, kiben bízhatnak meg ,és kik hamisak a környezetükben. Belső hangjuk a legjobb tanácsadójuk.

A Világ a héten a Vízöntők lábaik előtt hever. Az álmok elérhetővé válnak és szeretet, egyensúly, melegség, öröm és harmónia lengi át a mindennapokat egészen vasárnapig.

Tanács: Kedves Vízöntők! Maradjatok ezekben a napokban olyanok, amilyenek vagytok, ez a legjobb. Nincs semmi veszély.

 

 

 

 

picture000000

 

Halak

 

Óvatosságra intenek a Crowley Tarot lapok a hét első felében!Ellenség leselkedik Önök körül, árulja el Az Ördög kártyalap.

Keresztutak elé kerülhet, ahol szükséges lesz minél gyorsabban, határozottabban döntenie, melyik lehetőséget szeretné jobban. Döntsön időben, mert ezek a lehetőségek hamar elillannak és nembiztos, hogy újra Ön elé állnak. Kettő annál is több lehetőség tárul fel a héten és csak is az Ön szabad akarata dönt!

Tanács: Ahogyan az elején kijött az Ördög lap, figyeljen oda a munkatársai-és ismerősei körében, mert valaki igen komolyan tönkre akarja tenni Önt szándékosan!

 

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána

 


 

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés?

Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Zahra Boszorkány Jósnő – Hívja Zahra-t MOST, hogy segíteni tudjon Önnek! [skype-status skype_id=”zahra.afenykuldottek@gmail.com” user_name=”Zahra” use_voicemail=”Hívás” use_getskype=”Hívás”]

 

Hívás díja: 460 Ft/perc      zahra

 

  • Cigánykártya, inga és tisztánérzés használatával segít Önnek Zahra

 

** 10 perc: 4600 Ft                     15 perc: 6900 Ft                  20 perc: 9200 Ft                

  25 perc: 11.500 Ft                30 perc: 13.800 Ft                 35 perc: 16.100 Ft              40 perc: 18.400 Ft **

 

 


 

 

Kérjen jóslást Zsókától e-mailben.

**  5 kérdéses e-mail jóslás 6000 Ft; 10 kérdéses e-mail jóslás 11.000 Ft.  **     zsoka

 

  • Zsóka cigánykártyával és ingával segít és rontáslevételért is fordulhatnak hozzá

 

 

 


 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük