Interjú a Szexofon c. erotikus könyv íróival (Első rész)

Interjú Natalie River-el és Daniel P. Campbell-el, akik napjainkban adják ki első, közös regényüket, mely tele lesz szexuális kalandokkal és őszinteséggel. A két író tollaiból olyanokat olvashatunk, amiket nem mindenki mert leírni, ettől olyan különleges a könyv, és úgy tudom, hogy bőven tartogat az olvasóknak erotikus jeleneteket és vágyakat.

Melyikőtöknek támadt az a fantasztikus ötlete, hogy ez a könyv elkészüljön?

Válasz: Natalie vetette fel a közös munka lehetőségét. Az interneten vette fel velem a kapcsolatot egy irodalmi pályázat kapcsán. Szó szót követett. Ötlet volt több is, és a két halmaz metszéspontja ez a téma volt (amiről többet itt még nem árulhatunk el J )

 

Kíváncsi vagyok, mennyire fantáziaszülemény vagy vannak-e jelenetek, amik megtörténtek veletek és ezt mesélitek el?

Válasz: A regény egy része fikció és egy része valóság . És mivel mi írtuk, ezért vannak benne bizonyos mértékben személyes jellegű dolgok.  Az arányokat természetesen nem áruljuk el. Ezt mindenkinek a saját képzeletére bízzuk.

natalie2
Natalie Riven Roux és Daniel P. Campbell

 

 

A könyvetek tehát egy nőről és egy férfiról szól, akik találkoznak, elkezdenek beszélgetni és szóba kerül a szexualitás. A két főszereplő kalandjaikról mesélnek egymásnak. Van kedvenc részletetek, amiből kaphatnak az olvasók egy kis ízelítőt?

“– A neten levő összes információmennyiség minimum fele szex. És ennek ellenére az emberek mégis leülnek megnézni a valóságshow-k éjszakai ismétlését, hátha láthatják valamelyik csajt meztelenül zuhanyozni! Ha egy hóhér fojtogat valakit, attól borzadnak, de ha azt állítják, hogy ez valami szexuális játék, és amennyiben egy csinos nőt is mellékelsz hozzá, legfeljebb annyit mondanak, hogy csak óvatosan a fojtogató szexszel, és lehetőleg egyedül ne vágjunk bele, mert úgy veszélyes! Ha ma is működne az inkvizíció, bezzeg nem lenne akkora sikere a BDSM-nek!

– Vagy muszáj lenne valami újat kitalálniuk! – vigyorgott Szandra kajánul. – Képzeld csak el a hóhérok képét, amikor a delikvens kér további két csipeszt, és közli, hogy nyugodtan csigázhatják még egy kicsit!

– Gonosz vagy! – nevetett föl Péter. – De tény, hogy mi emberek – főleg a férfiak – bármire rávehetőek vagyunk, ha csak egy kis köze is van a szexhez. Mint a Vénusz légyfogója. Ha valami úgy néz ki, mint egy khm… punci, az sem érdekel bennünket, ha fogak vannak benne, és elevenen fölfal!

– Nem erre szokták a gyakorló házasok figyelmeztetni azokat, akik épp házasodni készülnek? – kacsintott rá a nő.

– De… lehet. Viszont… van nő, akiért akkor is kockáztatna az ember…”

 

Feltételezem, ők ketten elég közeli kapcsolatba kerülnek egymással, ha szóba merik hozni a szex-szel kapcsolatos tapasztalataikat és vágyaikat. Szabad-e előre tudni, hogy a két főszereplő között kialakul-e bármiféle kötelék – kapcsolat, vagy utazásuk végén az ismeretségük is megszakad?

Válasz: Mint minden utazás, ez sem hagyja a résztvevőket érintetlenül. De hogy mennyire kerülnek, vagy kerülhetnek közel egymáshoz… akit érdekel, a választ megtalálja a könyvben. 🙂

 

Natalie és Daniel, kettőtök közül ki volt merészebb az írásban? Ki merte korlátok nélkül leírni a gondolait és melyikőtök szorult néha rá némi biztatásra?

Válasz: Szerencsére mindketten eléggé szókimondóak vagyunk. Így nem bíztatásra volt szükségünk, hanem együttműködésre. A könyv igazi pikantériája, hogy szerintünk sikerült a női és férfi stílust úgy ötvözni, hogy az olvasó nem tudja eldönteni, hogy melyik jelenetet melyikünk írta.

 

Natalie és Daniel
Natalie és Daniel

 

Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/Natalie-Riven-Roux-Daniel-P-Campbell-1228969130447816/?pnref=story

A fenti linken lehet Like-olni- és nyomon követni a könyvet, valamint az írók tevékenységeit. Rendelni is lehet itt a könyvből.

 

– folyt. köv.

 

Somogyi Diána, Yana admin

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük