9 napos Karmaoldó program

 

Kilenc napos karmaoldó program

 

…ha szeretnénk megszabadulni a balszerencsétől, vagy előző életünkből áthozott negatív karmánktól…

 

 Köszönöm B. Krisztinának (természetgyógyász), hogy segített, és megosztotta velem a következő gyakorlatot, amit én is megoszthatok az olvasókkal!

Mindenek előtt kapcsold ki a telefonokat, a számítógépet, rádiót, tv-t és minden elektronikai készüléket kerülj! Szakítsd kissé meg a kapcsolatot a külvilággal. Most persze húzzuk a szánkat és nemtetszésünket fejezzük ki, mondván: Ez lehetetlen! De ha szeretnénk megszabadulni a balszerencsétől, vagy előző életünkből áthozott negatív karmánktól, én azt mondom, ez a kilenc nap nem nagy áldozat saját magunk érdekében!

 
 

 

 Nézzük, miket kell betartani:

 Első pont: Ne elégedetlenkedj, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan szeretted volna! Vond ki mindenből a rosszat és gondolja arra, azért alakult másképp, hogy tanulj belőle.

 Második pont: Ne kritizálj se másokat, sem pedig magadat! Legyél kíméletes mindennel és mindenkivel szemben. Minden ember más és más, nem lehet mindenki olyan, mint amilyen mi magunk vagyunk, ezt ne felejtsd el. Nincs jogunkwallpapers-download-free-hd másokat leszólni, ráadásul ne feledd, hogy senki sem tökéletes.

 Harmadik pont: Figyelj Magadra! Figyeld meg megszületendő gondolataidat és azt, amint eltávoznak elmédből. Légy tudatos mindennapi feladataid elvégzése közben is.

 Negyedik pont: Kelj korábban! Kilenc napig kelj fel a megszokott idő előtt egy órával, mely időt szellemi fejlődésedre fordíts. Olvashatsz akár spirituális könyvet vagy bármit, miből úgy érzed, segíti a fejlődésedet.

 Ötödik pont: Étkezz helyesen! A kilenc napos program idején ne fogyassz állati eredetű ételeket. Hagyd el a húsokat, a halféléket, a tejtermékeket, a tojást és az állati zsiradékot. Csak nyers gyümölcsöt, zöldséget és magvakat egyél, mint például a dió, mogyoró… (Esetleg párolt zöldségeket is lehet.) Igyál sok tiszta vizet. Naponta egy főétkezés a megengedett! A gyümölcs nem számít ételnek.

 Hatodik pont: Meditálj! A legegyszerűbb a légzés- vagy a gyertyaláng figyelése. Ha a légzés meditációt választod, lazíts, vegyél mély lélegzetet és érezd, amit a levegő az orrlyukaidon keresztül beáramlik a tüdődbe, megemelve a mellkasodat és feltöltve azt tiszta, éltető levegővel. Ezután lassan engedd ki szintén az orrodon és érezd, hogy mellkasod újra visszasüllyed.
A gyertya meditációnál egyszerűen csak lazíts és figyeld a fényes lángot.
Mindkét módszernél ürítsd ki akarati, érzelmi és értelmi gondolati megnyilvánulásaidat.

 Hetedik pont: Tegyél valamit minden nap, amit egyébként nem szoktál csinálni! Valami olyat, amit nem szeretsz- vagy mit nem kellene megcsinálnod.

 Nyolcadik pont: Légy önzetlen! Minden nap hajts végre legalább egy önzetlen cselekedetet, amiről senki sem szerez tudomást. Tegyél valamit mások, vagy a világmindenség érdekében, de maradj a háttérben.Olyan tettet hajtsd végre, ami alázattal, vagy lemondással jár.

 Kilencedik pont: Nézd vissza a napod! Lefekvés előtt nézd vissza újra a napodat reggeltől estig. Tartson ez legalább 10-15 percig, tovább ne. Értékeld ki a napodat. Ha olyan ponthoz érsz, ahol szerinted máshogy kell volna viselkedned, akkor képzeld el az általad helyesnek tartott viselkedési módot.

 

 

Erőt és kitartást kívánok azoknak a kedves olvasóknak, akik rászánják magukat a
program elvégzéséhez! 🙂 

 

Szerk: Somogyi Diána

Írta: B. Krisztina


 

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Yana Boszorkány Jósnő

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri és szöveg

Evita Asztrológus Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

One thought on “9 napos Karmaoldó program

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük