A wicca vallás hat alapelve

 

 A wicca vallás hat alapelve

 

Első alapelv: Az Istenség kétpólusú

Tehát a wiccák hisznek az Isteni dualitásban. A vallás követői hiszik és vallják, hogy nem csak egyetlen Isten létezik, hanem mellette igen nagy szerepet kap a nőies energiákkal rendelkező Nagy Istennő, avagy a Nagy Anya. A két (férfi és női) Istenpárost nevezzük még Istennek é Istennőnek, Atyának és Anyának, Úrnak és Úrnőnek is.

Ahogy a világmindenségben találkozunk a sötétséggel és világossággal, feketével és fehérrel, jóval és rosszal, vagy jin és jang-gal stb. Ezen dualitás alapján beszélünk arról is, hogy az Isteni Forrás is két féle energiával rendelkezik: egy erős férfias és egy lágyabb, nőies energetikával, tehát Isteni és Istennői tulajdonságokkal.

 

 

Második alapelv: Az Istenség (vagy az Isteni energia) mindenben jelen vanfree-wiccan-wallpapers

 

 

 

Földünket és lakóit egyaránt átjárja az energia. Nem csak bennünk, emberekben, de az állatokban, növényekben, ásványokban, kövekben, földben, vízben stb. mindenhol megtalálhatók ezek a bizonyos rezgések – energiák. Akik érzékenyebben és szorosabb kapcsolatban vannak a természettel vagy belső énjükkel, rendszeresen meditálnak… könnyebben érzékelik ezt a mindent átfogó erőt. Legyet gyakorolni, fejleszteni önmagunkat, az érzékenységünket.

 

 

Harmadik alapelv: Földünk az Istenség megtestesülése

 

A wicca vallást követők úgy vélik, hogy Földünk az Istenség megtestesülése, s az Istennő aspektusa, ezért védik a környezetet. Egyre több wiccából lesz pl. lelkes környezetvédő. Azért az Istennő energetikájával hozzák összefüggésbe, mert bolygónk tápláló, életet adó, akár egy anya, ez esetben, mint az Anyaistennő.

 

 

Negyedik alapelv: Pszichikai erő

 

A wiccák hisznek a pszichikai erő létezésében. Fejleszthetjük, élesíthetjük intuíciónkat, jóslásra i hasznosíthatjuk ezt az energiát, hogy útmutatást kapjunk az égiektől. Kitanulhatjuk a különböző kártyák használatát, vagy akár a horoszkópelemzést is. Ebbe a kategóriába sorolhatók azok a finom megérzések, amit tisztánlátásnak, tisztán hallásnak vagy tisztán érzések nevezünk; s üzeneteket közvetíthetünk, melyet a másik síkról kapunk az angyaloktól, Tündérektől, egyéb égiektől, vagy elhunyt szeretteinktől, halottaktól.

 

 

 

Ötödik alapelv: Mágia

 

A mágia is fontos szerepet kap a wicca követői életben, azonban mindig észben tartják a Háromszoros Törvényt, ami magába foglalja, hogy amit teszünk, azt visszakapjuk háromszorosan, legyen az jó vagy akár rossz tett, ezért csak fehér mágiát használnak. Ha olyan varázslatot végzünk, amivel mások szabad akaratát befolyásoljuk a tudta és engedélye nélkül, az már nem a fehér mágiához tartozik. Mindig, minden esetben tartsuk tiszteletben mások szabad akaratát! Említettem, hogy mindent visszakapunk a karma törvénye szerint, azonban változó minőségben. Nem biztos, hogy attól a személytől érkezik vissza, akivel jót vagy rosszat tettünk, más formában is visszatérhet ránk tetteik következménye.

 

 

 

Hatodik alapelv: A reinkarnáció

 

A wiccák hisznek abban, a fizikai testünk halála után tovább élünk. Fizika testünk csupán egy burok, melyet előbb-utóbb mindenképp itt kell hagynunk, de ezzel együtt még nincs vége a létezésünknek.

 

 

Írta: Somogyi Diána

 

yana00

 

 

 

 

 


 

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

Péter jós – Hívja Pétert MOST, hogy választ adjon a kérdéseire! [skype-status skype_id=”peter.afk01@yahoo.com” user_name=”Péter” use_voicemail=”Hívás” use_getskype=”Hívás”] 

 

Hívás díja: 350 Ft/perc peter-new

  • Péter segédeszközök nélkül mondja meg Önnek a válaszokat tisztánérzéssel, tisztánhallással és tisztánlátással

 

 

 

**  10 perc: 3500 Ft          15 perc: 5250 Ft           20 perc: 7000 Ft           25 perc: 8750 Ft           30 perc: 10.500 Ft                            35 perc: 12.250 Ft    40 perc: 14.000 Ft **

 


 

Yana Boszorkány Jósnő – Hívja MOST Yana-t, hogy segíteni tudjon Önnek! [skype-status skype_id=”yana.afk01@gmail.com” user_name=”Yana” use_voicemail=”Hívás” use_getskype=”Hívás”]

Hívás díja: 460 Ft/perc      yana-new

  •  10 féle jóskártyával, boszorkányrúnával, ingával, fehér mágiával és született képességeivel tud segíteni. Jóslás  és fehér mágia mellett specialitása a rontáslevétel.

 

** 10 perc: 4600 Ft                     15 perc: 6900 Ft                  20 perc: 9200 Ft                

  25 perc: 11.500 Ft                30 perc: 13.800 Ft                 35 perc: 16.100 Ft              40 perc: 18.400 Ft **

 


 

 

Alapfokú cigánykártya tanfolyam e-book

 


 

Zahra Boszorkány Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük