Oroszlán csillagjegyűek elemzése

 

Oroszlán jegyűek elemzése

 

Uralkodó bolygó: Nap
Elem: Tűz
Ékkövei: borostyán, rubin, topáz, sárga gyémánt és vörös karbunkulus
Színei: sárga és arany
Féme: arany
Napja: vasárnap.
Számai: 1, 6, 7, 8, 20, 111
Füstölőszerei: fahéj, fenyőtömjén, szegfűszeg és olibanum
Állatai: oroszlán, szkarabeusz, sólyom, szfinx, kos, fehér ló, kakas és bogarak
Mottói: Vagyok, tehát uralkodom!” ;

Büszkeségem számomra a legfontosabb!“.
Ideális partnerei: Mérleg, Nyilas, Ikrek és Kos

Erősségei: nagyvonalú, segítőkész, kreatív, jószívű, játékos és fantáziadús

zodiac-1647168_1280

Gyengeségei: hiú, lusta, hatalmaskodó és parancsoló

Hobbijai: szörfözés, napfürdőzés, vitorlázás, ékszerkészítés, gyöngyfűzés, minden játék és olyan hobbik, amik kreativitást igényelnek, mint például az előadóművészet és a tánc

 

 

 

Sportjai: vitorlázás, golfozás, autóvezetés, testépítés és strandröplabda

Karakter: Szép vonásai vannak. Fontos számára, hogy legyen tartása és tekintélye, csodálják és felnézzenek rá. Egyenes tartása és méltóságteljes járása van. Eléri, hogy felnézzenek rá, mert olyan erő sugárzik belőle, ami erre kényszeríti az embereket. Mindig ad arra, hogy elegáns ruhái és kiegészítői legyenek.

Fellépés: Van benne valami varázslatos vonzerő, ami akaratlanul is arra készteti az embereket, hogy felfigyeljenek rá és később sem engedi, hogy akit magával ragadott, kivonja magát a hatásai alól. Tekintélyt parancsoló személyiség minden helyzetben, illetve mindenkivel szemben szinte automatikusan biztosítja számára az elsőbbséget, akaratlanul is behódolnak neki az emberek. Határozottsága és szépsége mindenki fölé képes emelni. Hiúságát legyezgetik a dicséretek, de azt nem kitörő örömmel, hanem természetesen fogadja, mintha az automatikusan járna neki. Híres segítőkészségéről és jószívűségéről, az élet minden területén nagyvonalú.

Munka: A színészi szakma testhezálló számára, de mint tanár is kiválóan tud hatni a diákjaira, hiszen ők sem tudják kivonni magukat a hatásai alól. Bármilyen munkakörben kezd el dogozni, hamar vezető pozícióba kerül, mert szereti, ha ő irányít és nagyon nehezen viseli el, ha vele teszik ugyanezt. Ha beosztottként dolgozik, stílusa és megjelenése akkor is tiszteletet parancsoló. Mindezek mellett leginkább vezetőnek alkalmas, hiszen nem tűri, hogy mások irányítsák; neki kell képviselnie a tekintélyt. Nagyon kreatív, tele van jó ötletekkel. A tempója inkább kényelmes, megfontolt.

Stílus (Oroszlán nő): Az elegáns stílus áll hozzá a legközelebb. Ő az, akit soha nem látni kócos hajjal, smink nélkül vagy slamposan. Minden pillanatban kifogástalan a megjelenése. Bármerre jár, mindig divatos és tökéletes rajta a ruha, a cipő és a smink. Fontosnak tartja, hogy ezek márkás és értékes darabok legyenek, hiszen a külseje ezt hirdeti. Megjelenése nemcsak elegáns, de feltűnő is egyben. Különleges ruhák, cipők, tökéletes frizura és smink jellemző rá, mindezekhez méregdrága illatfelhő kíséretében.

 

Írta és szerkesztette: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 


 

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Yana Boszorkány Jósnő

 

A Fényküldöttek fényképe.

Ria Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük