Szűz csillagjegyűek elemzése

 

Szűz jegyűek elemzése

 

Uralkodó bolygó: Merkúr
Elem: Föld
Fémei: higany és platina
Minőség: Változó
Ékkövei: achát, zöld jade, amazonit, hiacint, karneol, olivin
Mottói:  Szorgoskodom, tehát vagyok! ” ;

Csak szépen, szerényen, szorgalmasan!
Erősségei: precizitás, pontosság, takarékosság, praktikusság, megbízhatóság, rendszeretés és jó beosztott
Gyengeségei: Megjegyzéseivel megbánt másokat, nincs önbizalma , földhözragadt, túlzottan kritikus, inkább elméleti, mint gyakorlati beállítottságú
Hobbijai: rendrakás, olvasás, puzzle, üvegfestés, hímzés, varrás, horgolás, kötés

virgo
Sportjai: túrázás, sakk, billiárd, asztalitenisz, darts, tollaslabda, rex és quad
Ideális partnerei: Bika, Bak, Halak és Rák

Karakter: Szeret beleolvadni a környezetébe, nem tűnik ki öltözködésével sem. Mindemellett kellemes ránézni. Nincsen rajta semmi kihívó vagy extrém. Nem szeret a középpontba kerülni és egyébként is kerüli a nyilvánosságot. Visszafogott és szerény. Külsejét az ápoltság és harmónia jellemzi. Ha kiöltözik, akkor szolíd szabású ruhát vesz fel.

Fellépés: Nem feltűnő sem a mozgása, sem a beszéde; inkább belesimul a környezetébe. Saját otthonába rendet, tisztaságot és rendszert alakít ki maga körül, amiért családja, kedvese igazán hálás (lehet) neki. Mindig a háttérben marad, a beszédbe is lassan kapcsolódik be és akkor is inkább kritikai megjegyzéseket hallhatunk tőle. Néha észre sem veszi, hogy mennyire meg tud bántani másokat. A saját dolgat tekintve viszont bizonytalan és sokszor önbizalomhiány is visszavetheti a kapcsolataiban.

Munka: Mivel a Merkúrnak, a szellem bolygójának a szülötte, inkább a humán területeken remekel. Egy könyvtárban vagy egy laboratóriumban például, ahol szükség van ösztönösen is jól működő redszerező képességére. Kiváló kritikai érzékével hamar észreveszi és korrigálja a munkahelyén tapasztalt hibákat. Kedvére való a beosztotti munkakör, mivel nem igazán főnök típus. Mint beosztott rugalmas, pontos és egyedülállóan precíz. Rá lehet bízni, hogy a kaotikus területeken kibogozza a szálakat és rendet rakjon, ami az élet minden területén nagy erőssége. Semmilyen apró részlet sem kerüli el a figyelmét. Akár remek nyomozó is vállhat belőle.

Stílus (Szűz nő): Kedveli a pasztellszíneket és nem híve a kihívó ruháknak. Szívesen jár például pasztellzöld vagy pasztellkék lenvászon nadrágban, kosztümben. Mindig csinos, de sohasem feltűnő. Visszafogott; nem szereti, ha megnézik. Inkább olyan kényelmes és visszafogott ruhákat hord, melyekkel elkerüli a feltűnést.

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

Tanácstalan az életben? Nem lát kiutat? Kérje PROFI JÓSAINK SEGÍTSÉGÉT MOST  TELEFONON vagy kérjen jóslást e-mailben.

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Ízisz Jósnő

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Evita Asztológus Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük