Vízöntő jegyűek elemzése

 

 Vízöntő jegyűek elemzése

 

 

Uralkodó bolygó: Uránusz
Elem: Víz
Fém: uránium
Ékkövei: kék topáz, kvarc, aventurin és gyémánt
Mottói: “Soha, semmilyen körülmények között ne korlátozz!“;

Mindig lerombolom a korlátokat.
Erősségei: őszinteség, kreativitás, intellektus, kitartás, becsületesség, humorérzék, gyors észjárás, barátságosság
Gyengeségei: ingerlékenység, különcség, lázadás, önfejűség, könyörtelenség, labilitás, bizalmatlanság
Hobbijai: asztrológia, fényképezés, olvasás, zenehallgatás és minden, ami kicsit extrém időtöltés, illetve ami szokatlan számára
Sportjai: ejtőernyőzés, repülés, jég-falmászás, további extrém sportok és különleges táncok mint például a hastáncaquarius
Ideális partnerei: Oroszlán, Ikrek, Mérleg és Nyilas

 

Karakter: Minden szempontból emancipált, szeret kilógni a sorból. Mindig újat keres és mindezt azért, hogy függetlenségét bizonyítsa. Mindig van rajta valami merész és újszerű. Ő az, aki behozza a legújabb divattrendet és mindig visel valami megdöbbentőt, kicsit polgárpukkasztót. Kifejezetten szociális érzésű. Humoros ember. A Vízöntők könnyen ” haverkodnak ” de nehezen kötnek barátságokat.

Fellépés: Néha szertelen, néha provokatív. Tekintete élénk, hangja könnyed és szárnyaló. Mindig az élvonalban halad, fogékony az újra, az eredetire a divatba és hajviseletben egyaránt. Alaphangulata derűs és gondtalan. Gyakran másképp viselkedik, mint a többiek, hogy kilógjon a sorból. Nem kedveli, ha korlátozzák. Kerüli mindazt, ami konvencionális. Őszinteségével hamar belopja magát a környezete szívébe. Időnként úrrá lesz rajta a nyugtalanság, ilyenkor mozdulatai gyorsak, kapkodóak – türelmetlen. Sőt, úgy érzi, kapcsolatot kell teremtenie valakivel és felhívja a barátait/barátnőit. Máskor épp az ellenkezője igaz rá: magányra vágyik és elvonul egy nyugalmas helyre.

Munka: Inkább szellemi, mintsem fizikai munka való a Vízöntőnek. Rendkívül intelligens és igen eredeti a gondolkodásmódja. Fejlett a diplomáciai érzéke, ezért nem ritka, hogy már egész fiatalon vezetői posztot tölt be, amiért mások hosszú évekig küzdenek. Gyakran hallgat a megérzéseire és emberismeretére alapoz. Mindenkihez barátságos, de ha kell, tud nemet is mondani. Olyan munkát választ, ahol nem kell egész nap bent ülni és számít a kreativitás és ahol a különleges feladatok megoldása a cél. Nehezen tűri a korlátokat és a beskatulyázás, mert ő egyedi és megismételhetetlen akar lenni.

Stílus: Mindig van rajta valami meghökkentő, valami egyedi. Bátran felvesz bármilyen merész darabokat és élvezi a megdöbbenést és a kicsit irigy elismerést az arcokon. Ő az, aki a legelőször viseli a legújabb, divatos darabokat. Otthon kényelmes ruhákat hord. Ha társaságba megy,akkor túlnyomó többségben szoknyát választ a Vízöntő nő.

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

Tanácstalan az életben? Nem lát kiutat? Kérje PROFI JÓSAINK SEGÍTSÉGÉT MOST vagy kérjen jóslást e-mailben.

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Ízisz Jósnő

 


A Fényküldöttek fényképe.

Ria Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük