Szellemek igen is léteznek!

 

Szellemek igen is léteznek! 

 

A szellemekkel kapcsolatos élményeim tizenöt évesen kezdődtek kollégista koromban, ahogyan azt már egy előző cikkben leírtam. (http://afenykuldottek.hu/2016/12/22/szellemidezes/) Szeánsz, azaz köznapi nyelven szellemidézések során döbbentem rá, hogy érzem, hallom és látom a szellemeket – halottak lelkeit.

Nem tudtam kontrolálni, hogy mikor melyik képesség és mely időben vegye kezdetét. Egyszerűen csak jöttek maguktól a képek, érzések vagy a hangok. Nem egy alkalommal ijedtem meg és mondtam azt, hogy vége, elegem van ebből az útból, ki akarok szállni, nem csinálom tovább…. Meg is tettem ideiglenesen, de rá jöttem, hogy igaz amit hallottam, hogy aki egyszer rá lép igazán a Spiritituális Ösvényre, ő soha többet nem szabadul el onnan; ahogyan nekem sem sikerült. Ma már bátran merem állítani, hogy a Spirituális Út választott engem és nem fordítva. – vagy talán én léptem erre, nem is tudom, de itt vagyok és tudom, hogy ez nem véletlen. Közölnöm kell másokkal a tapasztalataimat, a jóslataimmal és megérzéseimmel jósolatok által segíteni és tanítani a hozzám fordulókat.

Éreztem eltávozott szeretett nagymamám szellemét, gyerekkori barátom halott mamájának a hangját hallottam (ez egy másik történet lesz), láttam démont, Angyalt (ezekről is írni fogok) és sikerült néhány szellemet lefényképeznem a temetőben pár évvel ez előtt, amikor konkrétan szellemvadászatot végeztem egy kedves barátnőm, Andi kíséretében. Az érdekes az, hogy amikor vaktában fényképeztem a temetőben, ahol élők barátnőmmel ketten voltunk, rajtunk kívül senkit sem láttam, csak megéreztem, hogy a lelkel ott voltak körülöttünk.

(A következő fényképek eredetik, saját készítés és az engedélyem nélkül sehol máshol nem hozhatóak nyilvánosságra különben jogi úton peres eljárást von maga után a képek ellopása!)

 

Jól láthatóan egy fej látszik a képen és ha jobban megnézzük, mellette is van több.
Egy szőke, hosszú hajú lány szelleme

 

Ők ketten kísértek ki a temetőből

Köszönöm, hogy ebben a cikkben is velem tartottatok! Én továbbra is végezni fogok szellemvadászatokat, hogy bebizonyítsam a szkeptikusoknak, hogy igen is léteznek és van még pár képem, amit a következő cikk valamelyikében közölni fogok.

 

Írta és szerkesztette: Somogyi Diána (Yana Jósnő

 


 

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Yana Jósnő és Rontáslevétel szakértő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

One thought on “Szellemek igen is léteznek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük