Csodálatos gyógyulás

 

Csodálatos gyógyulás, avagy vissza a halálból

 

Rafael Arkangyal

Körülbelül 8-10 éve történhetett egy nyári napon amit most leírok. Életemben akkor egyszer végre megtapasztalhattam a Csodát. Sok minden történt velem előtte és utána, láttam, éreztem szellemeket, Angyalt is láttam, démont, voltak furcsa dolgok, de ez különbözik mindentől.

Az anyamacskánknak kiscicái lettek. Kedves, játékos, domboló kiscicák, mint ahogyan lenni szokott általában. Sokat törődtem velük, de a nap husszén órájában nem lehet.

A szomszédban beszélgettem egy kedves barátnőmmel, akik nem itt élnek életvitelszerűen, de itt is van házuk és le járnak időközönként. Beszélgetés közben szaladt át értem anyu sírva, nagyon idegesen és zokogva mondta, hogy az egyik kiscica meghalt. Kérdeztem, hogy hogyan, miért, mi történt miközben már hazafelé rohantunk együtt. Nem látta, becsukta maga mögött az ajtót anyu és a kiscica feje oda szorult.

A védtelen kis állat még vett pár lélegzetet a teraszunkon fekve csukott szemekkel, végül nem lélegzett többet. Sírtam, nem tudtam elfogadn,i ami történt. Láttam, hogy véres a feje, össze van zúzódva a koponyája. Magfogtam a mellkasát, vártam és semmi. Az orra elé tettem a kezem és semmi szintén. Nem lélegzett és megállt a szívverése. Ott térdeltem mellette zokogva, míg nem öszetönszerűen kihoztam a szobámból az összegűjtött ékköveimet, amik között volt türkiz, több féle ahhát, lapis lazulit, tigriszem, macskaszem, holdkő, kalcedon, tejkvarc….. stb. és a kis állat mozulatlan teste köré helyeztem a köveket.

Bal kezemet az ég felé emeltem, jobb kezemet pedig a kiscica élettelen teste fölé és hívtam, kértem Rafael Arkangyal, hogy hallgasson meg! Kértem, hogy hallgasson meg és segítsen nekem, segítsen meggyógyítani a kiscicát! Sírtam végig, de nem adtam fel. Automatikusan cselekedtem. Múltak a percek és az időérzékem. Anyu végig ott volt mellettem kívül kövekből rakott kör mellett és figyelte, hogy mit teszek.

A kisica egyszer csak felemelte a fejét. Nem sok energiája volt, de a kezemet továbbra is fölé tartottam és átadtam neki a gyógyító energiát, amit Rafael Arkangyaltól kértem. A kis fel visszabillent a földre. Majd újra felemelkedett ezúttal erőt véve és az egész kis test felemelkedett négy lábra és próbált elindulni. Pár nehéz, fáradt lépés után is láttam, hogy elbillen a kiscica egész teste az egyik irányban és még mindig nem akartam hinni a szemeimnek. Ez nem lehet igaz. – gondoltam. Örültem és sírtam egyszerre. Anyu is csak nézett elképedve. Ha nem a saját szemeimmel tapasztaltam és láttam volna meg ezt a csodát, akkor szerintem nem hinném el, ha más mesélni, vagy olvasnám.

A történet vége szomorú. Két hét múlva a kiscának még is mennie kellett, a fogzás nem kímélte meg szegény életét. Ez a pár napot kapott csak az élettől meghosszabításként.

 

Minden kedves olvasómra rá bízom, hogy elhiszi e a leírtakat.

 

Szerk: Somogyi Diána

 


 

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés?

Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait  vagy kérjen jóslást e-mailben az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük