Hólabda recept

 

Hólabda recept

 

Hozzávalók 

  • Tésztához: 
  • 40 dkg porcukor
  • 8 ek. forró víz
  • 8 tojás
  • 25 dkg liszt
  • 1 cs. sütőpor
  • 2 ek. kakaó
  • Krémhez:
  • 1/2 l tej
  • 5 ek. liszt
  • 25 dkg vaj
  • 20 dkg porcukor
  • kókuszreszelék

 

Elkészítés: 

A porcukrot elkeverjük a forró vízzel, egyenként hozzáadva a tojássárgákat. A liszttel elkeverjük a sütőport és a kakaót, majd a cukros masszához adjuk, végül óvatosan beleforgatom a felvert tojásfehérje habba. Tepsibe simítjuk, és mint a piskótát, tűpróbáig sütjük.
Krém: A tejből és lisztből pépet főzünk, kihűtjük, majd hozzáadjuk a porcukorral habosra kevert vajat. A tésztát két lapba vágjuk, majd egy pogácsa- vagy fánkszaggatóval korongokat készítúnk belőle. A lapok közé krémet kenünk , majd a szélekre is, hogy  bele tudjuk a végén forgatni a kókuszreszelélbe.

A tetelére csokiöntetet teszünk.

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána

 

 


 

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


Tiszta Szem Jósnő

 


Yana Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük