Boszorkányrúnák üzenetei a hétre – 2017.02.27-2017.03.05-ig

 

Mit mutatnak a Boszorkányrúnák a hétre? (2017.02.27-2017.03.05-ig)

 

 

Kos

 

Szerelem – párkapcsolat:

A párkapcsolatban élő Kosok ha nem lesznek elég türelmesek a párjukkal, hiszen mindenhol azt látják, hogy követi őket, ez bizony gyorsan a kapcsolatuk végét jelentheti.

Szingli Kosok hallgassatok a szívetekre végre és tegyétek félre a dact, a sértődöttséget, mert van esély vissza kapni az elveszett szerelmet és az egy biztos, tartós, kiegyensúlyozott szerelem lesz, csak engedjetek végre magatoknak is és lépjetek!

Munka: Akiknek van munkájuk vigyázzanak a rosszakaróikra, mert a hét közepefelé megjelenik a rosszakaró és szeretne véget vetni a munkájuknak.

A munkát kereső Kosok híreket kapnak állásról közeli családtagtól vagy jó baráttól, amit érdemes meghallgatni és átgondolni.

 


 


Bika

 

Szerelem – párkapcsolat:

Párkapcsolatban élőknek: Türelem kedves Bikák és megértés, mert ha nem figyeltek a párotokra, az a kapcsolatotok végét okozza és nem csak összeveszést, hanem szakítást provokálhattok ki. Vigyázzatok a vitákra és adjatok több törődést a párotoknak.
A szinglik hajlamosak lesznek azt hinni, hogy valaki figyeli őket. Van benne valami. Valaki a nyomotokban jár, de nektek nem kell a szerelme.

Munka: A Boszorkányrúnák tanácsa a héten azoknak, akiknek van munkahelyük, hogy csapatban tegyétek a dolgaitokat, mert úgy sokkal erősebbek és hatékonyabbak vagytok, könnyedén végére értek a teendőiteknek.

Az álláskersők ne legyenek lehangoltak a héten, mert ez egy átmeneti negatív periódus az életetekben, aminek hamarosan vége. A kétségek, félelmek hamarosan megszűnnek, várjatok még pár hetet.

 


Ikrek

 

Szerelem – párkapcsolat: 
A párkapcsoaltban élőknek igaz szerelmes hetetek lesz tele érzésekkel és szenvedéllyel. Körüllengi az Ikrek napjait a párjuk jelenléte. Néha ez kicsit zavaró lehet, mert olyan érzésetek lehet, hogy a párotok rendszeresen figyeli minden mozulatotokat.

Szingliknek úgymond az “aratás” hete lesz. Bárkit az ujjaitok köré tudtok csavarni és meg is teszitek. A nőiesség, valamint férfiaknál a férfiasság sugárzik belőletek, ami vonz másokat. Rajtatok múlik, hogy mit szeretnétek kihozni a hódításokból. Komoly szándékokat a héten tőletek nem látok, inkább csak játszotok a tűzzel.

Munka:  Keresztutakba kerültök a héten (akiknek állásuk van). A hét folyamán végig azon fogtok gondolkodni, hogy merre tovább. Maradjatok- e a jelenlegi munkahelyeteken vagy más irányba folytassátok? A Hold Boszorkányrúna mutatja a válgot lelkileg. Nem láttok tisztán, zavaros minden.

Akik állást keresnek, ne legyenek állandóan kétségeik! Ott van a segítség, az állásajánlat a közelben, amit kaptok a hét második felében vagy a hét végén olyan személytől, aki vagy családtag, vagy barát, aki nagy szeretettek van irántatok.

 


 

Rák


Szerelem – párkapcsolat:

kapcsolatban az egysk félnél erősen motiválni fog ma a férfias energia és határozottság, ami azzal is jár, hogy képtelen kimutatni az érzéseit és ez a viselkedés, a hozzáállás a másik felelet kétségek közé ejti, nem tudjam, hogy hányadán is áll a kapcsolatuk vagy konkrétan a házasságuk.

A Szingliknek a hét első fele jól indul pozitív hozzáálással és kisugárzással. Minden adót a szerelem kialakulására, de a hét második felében elromlik a hit és a lelkesedés.

A munkában álló Rákok fáradékonysáégra lehetnek hajlamosak, túl sok a hajtás és kevés a pihenés. Még is akár milyen negatv gondolatok ébreszt bennetek ez a fáradtság, akkor is szeretitek a munkahelyeteket, mert jó barátságok kötődtek a munkahelyeteken.

 



Oroszlán

 

Szerelem – párkapcsolat:

A héten több gondolatotok esik párkapcsolatban a lezárásra és újrakezdésre. Zavaros minden bennettek és ezt kiválhatja olyan hír a párotokról, amire számítottatottak.

A Szinglikre a héten végre rátalálhat a szerelem. Igaz, tartós, hosszútávú párkapcsolat előjeit látom a Boszorkányrúnával, amiben sok örömötöket fogjátok lelni.

Munka: Az egész hét sikeres lesz, csak maradjatok olyan energikusak, mint a hét elején!

Állást kereső Oroszlánok, nektek egy férfi segít a héten munkát találnotok, munkajánlatot kapni vagy keresni. A segítség ott lesz, éljetek az illető segítőkészségével.

 


 

Szűz

 

Szerelem – párkapcsolat: 

párkapcsolatban élő Szűzeknek az egész hét jól alakul. Aratnak az érzések terén és mindent vissza kapnak a párjuktól. Az egész hét energikus, érzelmes lesz és egymást erítititek a szerelmetekkel. Ha néha észre sem veszitek, a kapcsolatotok erős és stabil.

Szingli Szűzek készüljetek! A Kasza és a Gyűrűk Boszorkányrúna együttesen azt mondják el nektek, hogy vége a szingli életnek! Menjetek társaságba, ismerkedjetek, most végre sikerül pár találnotok.

 

Munka: Hírek, pletykák, beszédtémák egész héten kevesebb munkával. Kapcsolatépítéseket látok a munkahelyen.

Azok a Szűzek, akik munkát keresnek, nekik a héten sikerülhet megfelelő állás találniuk kedvező fizetéssel. Egy férfi rokonon, vagy közeli kedves barát segít nektek munkaajánklattal vagy munkakeresésben.

 


 

Mérleg

 

Szerelem – párkapcsolat:

A párkapcsolatban élő Mérlegek a héten sokkal többet foglalkoznak a párjukkal, kölcsönösen egymással. A hét igazán romantikus, szerelemes lesz sok vidám perccel, nevetésekkel közösen.

A szingli Mérlegek vigyázzanak egy férfirra a közelükben, mert ártani akar nektek. Valószínűleg visszautasították már és nem nyugodott bele.

 

Munka:

A dolgozó Mérlegek munkáját gyakran figyelemmel kíséri egy nő, aki lehet a főnökük vagy egy figyelő munkatársuk.

Az állástkeresők a héten mozdísák meg arokoni kapcsolataikat és a baráti kört, méghozzá egy férfi személyét keressék, mert ő segít munkát találni.

 


 

Skorpió

 

Szerelem – párkapcsolat: 

párkapcsolatban élőknél a héten állandóan mutatják a kövek az összetartást, a szerelmet, egy stabil, érzelmekkel teli párkacsolatot és úgy érezhetitek kedves Skorpiók, hogy valaki irigykedi a szerelmetekre.

Szingli Skorpiók legyetek résen, mert egy ismerős férfi/fiú által ismerkedhtettek meg a héten, aki tetszeni fog nektek, egy hullámhosszon lesztek és akár szerelem is kialakulhat.

 


Nyilas

 

Szerelem – párkapcsolat:

A párkapcsolatban élő/lévő Nyilasoknak romantikusan indul a hét tele törődéssel, szeretettel, szerelemmel, megértéssel. A hétvégéve felé ez az idill sajnos elromlik.

Szingli Nyilasok! A szerelem itt van a látóhatáron. Híreket kaptok, amit azt jelenti, hogy a ismerősötök által lesz alkalmatok ismerkedni a héten.

 

Munka:

A munkahellyel rendelkező Nyilasok kissé frusztráltak, idegesek lesznek a hét folyamán, mert egy hölgy túl sok teret követel magának. Vagy a főnőkőntök kedves Nyilasok, vagy egy kollegina, aki fel akar törni közületek.

Az állástkeresőknek végre lezárul ez a negatív periódus! A héten lehetőségek nyílnak rendes állások betöltésére. Járjatok nyitott szemmel!

 

 


Bak

 

Szerelem – párkapcsolat:

kapcsolatban élő/lévő Bakok jól fontolják meg, hogy a párjukról érkező pletykák közül mit hisznek el, mert ezektől a hírektől az egész kapcsolatotok meg fog romlani, ha nem figyeltek jobban. Inkább járjatok a hírek után, mint hogy alaptalan vádakat is elhiggyetek.

Szingliknek jól indul a hét a hét közepéig, vagy péntekig, de utána jön a bizonytalanság. Elbizonytaladtok az új ismeresőtökön, hogy ő is azt érzi e, amit ti éreztek iránta.

Munka:

Akiknek munkájuk van, könnyen kerülhetnek a kimerültség szélére, idegesség, stressz lehet a héten inditíásként, de ahogyan a hétvége közeledik, úgy fogjátok érezni, hogy minden munkét sikeresen elvégeztetek.

Állástkeresők figyelem! A Boszorkányrúna Aratás köve és a Csillag mutatják, hogy a héten munkát találtok, ha kerestek! Minden lehetséges, menjetek a dolgaitok után. Egy olyan helyet mutat a Csillag rúna, ahol csapatban lehet dolgozni, nem egyedül.

 


Vízöntő

 

Szerelem – párkapcsolat:

párkapcsolatban élők jól érzik magukat együtt eleinte a héten egészen addig, míg nem rosszindulatú pletykát nem hallanak a párjukról. Ez megmérgezhezi a meghitt együttléteket.

Szinglik a nőiesebb oldalukat mutatják meg a héten. Férfi Vízöntők úgy értsétek, hogy az érzékeny oldalatokat mutatjátok meg a héten, ami tényleg igen érzékeny. Ezzel a sensitive hozzáállással fogtok hódítani és  könnyedén rátalálhattok a héten a leendő párotokra.

Munka:

A munkahelyen egész héten fontos lesz a kapcsolatépítés, így tudtok hatásosan, eredményesen segíteni egymásnak és a barátságok mélyülnek el így, igaz barátságok alakulnak ki. Az élen felbukkan egy hölgy, aki lehet akár vezető, vagy a csapatotok élén.

Munkanélküli Vízöntők ne legyetek kétségbe esve, mert ez a ti hetetek, ha munkakeresésről van és persze ennek a sikerességéről. Menjetek a munka után, ott van a megoldás és amit most találtok, azt szeretni fogjátok és a kövek szerelmet is mutatnak a a leendő munkahelyeteken.

 


 

Halak

 

Szerelem – párkapcsolat:

Nehéz hét vár a kapcsolatban lévő Halakra. Sokszor kétségeitek lesznek a héten afelől, hogy a párotokkal maradjatok e vagy inkább nélkül folytassátok. Keresztutak elé érkeztek.

A Szingli Halak mire úgy érzik, hogy végre megtalálták az Igazit, vagy legalábbis olyan szemét, aki fontos lett, ez az érzés bennettek a hétvége felé eltompul és összezavarodtok, hogy kell az egyáltalán az illető nektek.

 Munka:

Ha munkátok van, arra nagyon vigyázzatok a hét folyamán, mert egy istabil helyzet állhat elő, ami a munkát végérévényesen elzárja, megsszűnhet.

Állástkeresők életében egy hölgyet látok, aki rendszeresen mellettetek lesz és segíteni akar rendes munkát találnotok.

 

 

 

Készítette és szerkesztette: Somogyi Diána (Yana Boszorkány Jósnő)

Somogyi Diána – Yana Boszorkány Jósnő

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés?

Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


Yana Jósnő

 


Péter Jós

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük