ALOE VERA LEVÉLBE ZÁRT GYÓGYHATÁS

 

ALOE VERA LEVÉLBE ZÁRT GYÓGYHATÁS

 

Az aloe vera féltrópusi növény, melynek orvostudományi története több ezer évre nyúlik vissza.
Több mint kétszáz hatóanyagával az Aloe vera (aloé) szinte egyedülálló a növényvilágban.
Tartalmazza a teljes vitaminskálát, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot, nyomelemet, különböző szacharidokat, aminosavakat, és számos enzimet.
Az aloélevél külső hártyája alatt található bőrszövet aloint tartalmaz, mely enyhe hashajtó és hánytató hatással bír – a növénynek ezt a részét a gyógyszergyártás hasznosítja, a gyógyhatású termékekben nem található meg. Az aloé gélállományának leginkább gyulladáscsökkentő, gombaölő, antibiotikus és regeneráló hatását használjuk ki.

Belsőleg használva –
A növény hatóanyagai csökkenthetik a gyógyszerek mellékhatásait, erősítik az immunrendszert, és segítenek a szervezetnek a felhalmozódott méreganyagok kiürítésében.
Erősíti az immunrendszert
Serkenti a sejtnövekedést
Idegnyugtató, fájdalomcsillapító (magas vitamintartalma révén biztosítja az idegrendszer védelmét, erősítését).
Külsőleg használva –
Alkalmazható ízületi és reumatikus fájdalmakra, allergiás problémákra; de ideális elsősegélynyújtó szerként is: alkalmazható különféle sérülésekre, égési sebekre. Kitűnő vérzéscsillapító, fertőtleníti a sebet és gyorsítja a sebgyógyulás folyamatát. A kozmetikai ipar a gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatása mellett a bőr regenerálódását, hámosodását segítő tulajdonságát használja ki a különféle bőrápoló szerek hatóanyagaként.

 

Írta: M. Borbála

 


 

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

Péter Jós

 


 

Tiszta Szem Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük