Tízmilliószoros teremtő napok 2017-ben

 

Tízmilliószoros teremtő napok 2017-ben

A legtöbben azt se tudjuk mi ez a nap,
Azért csak nézzük már meg, mégis miről szól ez a nap!
A tibeti kultúra, a „nagy” Buddha  (Dharmacsakra) napokat hívja így, amiből mindig 4 van egy évben. Ezeken a napokon a teremtő gondolataid, szavaid tízmilliószoros erővel bírnakEzért ügyelj a gondolataidra, csak a jót kívánd magadnak és persze másoknak is.
Írtam egy előző cikkemben arról, hogyan készítsd el a saját a mantrádat. (http://afenykuldottek.hu/2017/03/25/hozd-letre-a-sajat-mantrad/)
Ezeken a napokon érdemes sokszor és hangosan ismételgetni az életedet pozitív irányba fordító szavakat, kifejezéseket!
Ha ezt teszed hamarosan észre fogod venni a változásokat!
A következőkben felsorolt tízmilliószoros napokat érdemes a naptáradba feljegyezned!
Az első tízmilliószoros nap: A vajmécsesek ünnepe (március 12. vasárnap)
A tibetiek jakvajból készült gyertyákat készítenek és virág-, madár-, vagy fa alakú lámpásokat meggyújtva emlékeznek meg Buddha csodás tetteiről, mivel Buddha 15 napon át csodákat mutatott be, amelyek arra ösztökélték az embereket, hogy kövessék a Dharma tanait.
A második tízmilliószoros nap: A születés, a megvilágosodás és a halál napja (június 9. péntek)
A negyedik holdhónap 15. napjára esik, és a hagyományok szerint ekkor ünneplik Buddha megvilágosodásának és „halálának”, vagyis a Nirvánába belépésének napját, amikor 35 évesen a Bodhi fája alatt megvilágosodott.
A harmadik tízmilliószoros nap:Az imakerék ünnepe (július 27. csütörtök)
 A hatodik holdhónap 4. napjára esik. Ekkor a tibetiek Buddha első beszédére, a Négy Nemes Igazság tanítására emlékeznek és ekkor forgatta meg először Buddha a Dharma (igazság, törvény) kerekét. Buddha hét héttel a megvilágosodása után kezdett tanítani, méghozzá a legenda szerint az indiai istenek kérésére.
.
A negyedik tízmilliószoros nap:  A mennybemenetel napja (november 10. vasárnap) 
A kilencedik holdhónap 22. napja. E napon ünneplik a 41 éves Buddha mennybemenetelét, tért meg az égiek közé, hogy három hónapig tanítsa az isteneket és hogy köszönetet mondjon anyjának, amiért segített kiszabadulni az élet körforgásából. Ám hívei kérésére nem maradt az istenek között, hanem visszatért Visvakarma isten létráján a Földre.
Írta: M. Borbála
Szerk.: Somogyi Diána

Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük