Angyalmágia, hogy minden hónapban elérd a célod

 

Angyalmágia, hogy minden hónapban elérd a célod 

Hozzávalók:

– 1 filctoll, vagy színes ceruza
– 1 boríték
– néhány db kis papír

1. A borítékra írd rá annak a hónapnak a nevét, amelynek sikeréért dolgozol. Minden apró célodat írd fel egy – egy darab kis papírra, majd írd alá a nevedet. Ha végeztél a célok összeírásában, tedd az összes papírt a borítékba, de ne ragaszd le. A boríték hátuljára írd annak az angyalnak a nevét, akitől a segítséget várod.
2. Ha ezekkel végeztél, hívd a hónap őrét, hogy segítsen céljaid elérésében. Ezt a következőképpen teheted: fogd a borítékot a kezedbe és képzeld magad elé, hogy angyali segítség áramlik testeden keresztül a borítékba. Ragaszd le, majd helyezd a borítékot valami biztonságos helyre.
3. A hónap utolsó napján vedd elő a borítékot és nyisd ki…
Azokat a cédulákat, amelyeknek céljai már megvalósultak, égesd el, majd mondj köszönetet az angyaloknak. Nézd át azokat a cédulákat is, amelyeken szereplő célok még nem valósultak meg. Vajon miért nem? Túl magas elvárások voltak? Valami vagy valaki az utadba állt? Vedd fontolóra azt is, hogy ez a cél még mindig fontos-e az életutadon. Ha már nem, akkor egyszerűen dobd ki a cédulát. Ha még mindig fontos számodra, akkor helyezd át egy másik hónap borítékjába.
FONTOS !
      A fent ismertetett  mágiát minden hónap első és utolsó napján végezd el !
Írta: M. Borbála
Szer.: Somogyi Diána

  Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 

 


Péter Jós

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/zahra-tanacsadono-2/
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük