Heti horoszkóp (2017.04.17.-2017.04.23-ig) Evita Jósnőtől

 

Heti horoszkóp (2017.04.17.-2017.04.23-ig) Evita Jósnőtől 

 KOS:  Véget ért egy adott időszak az életedben, ezzel együtt természetesen egy új korszak veszi kezdetét: Végre eljött az ideje a beteljesülésnek, tartós boldogságot, családi békét jelez az elkövetkezendő időszak. Végre otthonra találsz, nyugalomban szeretettben töltöd napjaidat.

BIKA:  Most mutasd ki a szenvedélyességedet és ébreszd fel társadban a szerelem, erotika tüzét. De ne úgy érezze, hogy Te birtokolni akarod, hogy rá akarsz tapadni….. Meg kell most találnod az egyensúlyt a megfontoltság és a szenvedély között.

IKREK: Lehetőséged van a régi, visszahúzó kötelékek elszakítására végleg, esetlegesen egy teljesen új kötelék kialakítása is szóba jöhet, vagy is egy új ismeretség….. Karrieredben, hivatásodban, szakmai előmeneteledben szívedhez közel álló emberek segítik szakmai ambícióidat és sikereidet, teljes mértékben támogatva erőfeszítéseidet. Ezért is fontos új társaságokban a jelenléted. Optimizmusod most a segítségedre van a felbukkanó lehetőségek előidézésében…..

RÁK: Elindul egy olyan változás, amely az év második felében arannyá változtatja az életedet. Ha úgy érezted, hogy szorongató ellentmondások közepette találtad magad, ha szélsőségek között hánykolódtál az elmúlt években, ha úgy érezted,hogy kétfelé kellene szakadnod, akkor ebben az időszakban végre lehetőséged nyílik az eddig lehetetlennek tartott megoldásra és a dolgok helyes vegyítési arányának megtalálására…..

OROSZLÁN: Ahogy benned tisztulnak a dolgok, úgy tisztulnak a külső világodban is és látod, ha Te lépsz egyet, Isten lép hármat-ez így működik. Ne legyél sznob, ne vesztegesd arra az idődet, hogy az “ideális” munkát, barátot, társat keresed, mialatt kitűnő kapcsolatokat mulasztasz el csak azért, mert azok nem teljesen felelnek meg annak, amiről úgy gondolod, szükségesek lennének. – Hagyatkozz az Isteni Vezettetésre…….

SZŰZ: Szerencsés időszak eljövetelét jelzi, egy váratlan fordulat, amely új lehetőséget tár fel, a függetlenségi vágyad erősödését hozva, amely saját vállalkozásra késztet és az időpont valóban megfelelő erre…. Jó időszak otthon, család, jogi, hivatalos ügyek tekintetében. Váratlan ajánlat, váratlan lehetőség munka, karrier, egzisztencia területén…..

 MÉRLEG: Túlságosan megbízol a mézes-mázos emberekben, akinek egy képviselője igencsak kering körülötted, értéktelen maszlaggal akarván etetni Téged, ami kellőképp meg is kavarhat. Fontos: Nézz időnként az emberek álarca mögé is, ne hagyd, hogy becsapjanak, meglopjanak.

SKORPIÓ: Végre formába öntheted az elképzeléseidet, az együttműködés most előtérbe kerül, ugyanúgy mint, mint az, hogy pontosan a megfelelő időben a megfelelő helyen vagy. Tehát ne elégedetlenkedj, mert nem véletlenül történnek a dolgok úgy és ott, ahol és ahogyan…. Megtanulod kitolni, szélesíteni a saját határaidat, sőt túl is lépni azt…. A lehetőséget legalábbis megkapod, hogy aztán hogyan ezzel hogyan élsz azt már Szabad akaratodon múlik. Mindent bele!


NYILAS:
 Új szerelem a láthatáron, avagy egy tönkrementnek hitt kapcsolat újjászületése jön, véget érnek a nehéz idők, ha azt szeretnéd, akkor megszabadulsz egy visszahúzó kapcsolattól. Gondok megoldódása…… Otthoni, családi, ingatlannal kapcsolatos hírek. Átérzed a határtalanságot…..

BAK: Az utóbbi idők nehézségei gyötrelmet, bánatot, szomorúságot okoztak, ám ez valahogy sokkal közelebb hozott benneteket egymáshoz, amit erősít most egy váratlan, pozitív hír vagy esemény…. Ha lehet még jobban szeretitek egymást. Az égi erők a segítségetekre vannak most az elsimítás művészetében, békítés, békülés, hála…. Amely kapcsolat azonban kiüresedett, az most megszűnik. A döntés már meg is született…. Benned…..

VÍZÖNTŐ: Döntened kell, akár akarod, akár nem….. A választást két lehetőség közül nem tudod kikerülni és hidd el, jobban fogod érezni magad, ha már túl vagy rajta….. Elhagyjam? Béküljek? Ezt csak és kizárólag Te döntheted el….. Ebben a nagy hezitálásban egészen elgyengültnek érzed már magad…… Dönts!


HALAK:
 Most érdemes szorgalmaznod az együttműködést másokkal, amennyiben valóban eredményeket akarsz elérni, ez nem az a magányos országúti vándorok időszaka….. Amennyiben házasságodban, komoly kapcsolatodban, elkötelezett, szerződéses üzleti kapcsolatodban problémák voltak, vannak, úgy most lehetőséged nyílik rendbe hozni. Partner kapcsolataid ebben az időszakban igazán virágzásnak indulnak….
Írta: Boda Éva – Evita Jósnő Asztrológus Jósnő
Evita bemutatkozóoldala és elérhetősége:
Szerk.: Somogyi Diána
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük