Ónöntő (jós) a az elődeim között – Yana rovata

 

Ónöntő (jós) a az elődeim között – Yana rovata

 

Jó régen léptem rá az ezoterikus útra. Idéztünk szellemeket, ráléptem a wicca ösvényre, megismerkedtem ezzel a hittel, a fehér mágiát kezdtem el tanulni és a boszorkányságot, spirituális könyveket bújta folyton egymás után. Sokat tanultam, folyamatosan fejlesztettem magam, ahogyan azt teszem a mai napig.

Őnöntő – Kép forrása: http://iparmuzeum.hu/jost-amman-ononto-fametszet-iikt44.html

Az előző érdekes tudományok valahogyan magukkal hozták a jóslást is. Cigánykártyával kezdtem még a kollégiumban. Jött utána a Tarot, majd különféle jóskártyák, inga, természeti mágián belül a jóslás gyakorlása kint a szabadban virágokkal, levelekkel, széllel stb.  Kiderült egy rontáslevétel sem során az is, hogy nagy erő áramlik a tenyereimből, így vettem le a rontást egy barátnőmről, aki közölte velem meglepetésemre. Nem tudtam. Bekerültem a tv-be is tanácsadóként (ahonnan ki is léptem), ami vegyes érzéseket váltott ki a rokonaim körében. Jöttek nem tetszések is, még is ahogy én a mai napig fent tartott útra léptem, elkezdtek mesélni a apai ágon a családfáról…… Ahogyan mesélték…..

 

Volt egy férfi, aki megnémult, pedig nem némaként született. Elment a dédpapámhoz, hogy segítsen neki, aki mint megtudtam, ónöntő volt. Nem igazán tudtak apuék sem róla sokat, de az évek során hallottam, hogy ez egy igen ritka jóslásfajta volt. (Ma sem ismerek olyat, aki így jósol.)

Az elődöm kért egy hajszálat a néma férfitól és beledobta az ónba, amit felforrósított és az ónt beleöntötte hideg vízbe. Képet látott ilyenkor az ónból és így tudott megmondani betegségeket, valamint a jósláslatokat, amiket látott. A néma férfinál egy mókust látott. Így derült ki, hogy tényleg, az illető az erdőben sétált és ráugrott a vállára egy mókus, amire nem figyelt, ez okozta nála a beálló csendet, így némult meg.

Nem hallottam előtte hasonlóról sem, de többen állítják, hogy ez igaz. Meséltek mást is, de az másik történet lesz.

 

Írta: Somogyi Diána (Yana Boszorkány Jósnő)

 


 

      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 


A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg
Yana Boszorkány Jósnő

A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri és szöveg
Evita Asztrológus Jósnő


Evita Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük