Tündérekről – Első rész

Tündérekről – Első rész

Kép forrása: http://i.huffpost.com/gen/2919760/images/o-FAIRIES-facebook.jpg

Sokan kételkednek a tündérek létezésében, mások pedig szentül állítják és meg vannak róla győződve, hogy TÜNDÉREK IGEN IS LÉTEZNEK! – nem képzelgés. Az utóbbival értek egyet én is.

Több írás származik tündérekről szóló beszámolókról. Több fajtájuk létezik a jótól egészen a csintalan gonoszokig, mint pl. a dzsinnek, akik az embereket feldühíteni mintegy szórakozásból.

Mint ahogy fent írtam, több féle tündér létezik. Vannak a tavaknak, szökőkutaknak is saját tündéreik, hegyeknek is, ahogyan az erdőben a koboldok, a kis zöld emberek, vagy a házakba bejáró tündérek, akiknek legfőképpen az írek kedveskedtek tejjel. Kitettek nekik tejet éjjel, hogy abból az életenergiát felvegyék abban a reményben, hogy az ajándékért cserében az emberek életét segítik. A tej ugyan úgy folyékony állapotában megmarad, csak az energiát “isszák, szívják” ki belőle a tündérek,  más néven tündék.

Vannak olyanok is, akik úgy hiszik, hogy velünk együtt élnek a Földön, de másik síkon, ezét nem minden ember képes látni őket, csak akik nagyon érzékenyek és akiknek megengedik a tündérek, hogy lássák őket. Nagyon nehéz a bizalmukba férkőzni. A másik síkkal van összefüggésben az is, hogy több beszámoló érkezett arról, hogy tündérvilágba kerültek és nem érzékelték az időt. Nekik pár órának tűnt, azt sem tudták, hogy napokra eltűntek és a szeretteik keresték őket.

Írta: Somogyi Diána (Yana  Jósnő)


Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.


Evita Asztrológus Jósnő 



A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg és közeli
Gabriella Boszi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük