Könnyű ananászos garnéla Hawaiiról

 

 

Könnyű ananászos garnéla Hawaiiról

 

Hozzávalók

Tésztához:

 

Szószhoz:

  • ananászdarabok
  • 1/2 bögre ananászlé
  • 3 evőkanál barna cukor
  • 1 evőkanál kukoricakeményítő
  • 2 evőkanál ecet
  • 1/4 bögre víz
  • 1 cs. ananászos – garnélarákos szósz mix

 

Elkészítés:

Keverje jól össze a tészta hozzávalóit, majd így tegye fel sütni a garnélarákokat olajban szép aranybarnára.  A szépen átsült garnélákat tegye papírtörlőre, hogy ne legyen túl olajos.

Az ananászlevet kicsit csepegtesse le az ananászról és kb. 1/2 bögre ananászt kapjon, majd tegye félre.

Egy közepes méretű serpenyőbe öntse bele az ananászlevet, barna cukrot, kukoricakeményítőt, ecetet, vizet és a rákos szószt. Keverje össze így, ahogy van, forral fel és forralás után párolja kb. 1 percig.

Tegye rá egy tányérra, vagy tálba az ananászdarabokat és a garnélákat, végül öntse rá a szószt.

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Boszorkány Jósnő)

 

 

 

 

 


 

     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Ria Jósnő

 


 

Emcsy Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük