Káposzta gombával és bacon-nel Taiwan-ról

 

Káposzta gombával és bacon-nel Taiwan-ról

 

Hozzávalók:

  • 1/2 bögre apróra vágott szalonna
  • 1 kisebb fej vöröshagyma vékonyra szeletelve
  • csipet só
  • őrölt fekete bors
  • 8 fej közepes méretű gomba vékonyra szeletelve
  • 1 kis fej káposzta csíkikra vágva (ujjnyi vastagságú)
  • 1/4-ed csirkehús ízű alaplé

 

Elkészítés:

Vágja fel a hozzávalókat.

 

 

Egy serpenyőbe öntsön olajat és amikor közepesen átmelegedett, tegye bele a szalonnadarabokat.

 

 

Ez után hozzá teszek sót és borsot és addig sütöm, míg áttetszőek  lesznek.

 

 

 

Miután ezek megpuhultak, adjon hozzá még egy kis sót és borsot és a szeletekre vágott gombákat. Süsse addig, míg az étel állaga nem lesz túl nedves, híg.

 

 

Majd bele bele kerül a káposzta.

Süsse 5 – 10 percig kevergetve az ételt időnként és tegyen rá fedőt, míg nem keveri az ételt. Közepes hőmérsékleten süsse. Ízlés szerint sózza, borsozza a végén.

 

 

 

A recept- és képek forrása: http://nomnompaleo.com/post/3101298440/stir-fried-napa-cabbage-with-mushrooms-and-bacon

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


 
      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 

 


 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük