Taiwani scallion palacsinta

Taiwani scallion palacsinta

Hozzávalók:

Elkészítés: 

Öntse a lisztet a tálba és öntse hozzá a forróvizet, majd keverje össze. Az állaga puha legyen. Ez után adjon hozzá fél bögre hideg vizet.  Keverje ki simára, egyenletesre míg a tészta kihűl.

Tegyen egy kis olajat a tésztához, majd helyezze egy zacskóba a hűtőben és hagyja ott 30 percig.

A 30 letelte után vegye ki a tésztát a hűtőből és zacskóból és tegye egy gyúródeszkára.

Nyújtsa ki a tésztát, tegyen rá egy kis olajat, hogy ne ragadjon és szórja meg a sóval a tésztát.

Szelje össze a zöldhagymát kockákra és szórja a tészta tetejére.

Óvatosan nyújtsa még ki a tésztát.

Nyújtsa a tésztát egészen addig, míg kb. 8 egyenlő darabot kap belőle, annyi felé tudja vágni és a tészta széleit hajtogassa fel egy kicsit, hogy ne essen le róla semmi.

Közepes lángra állítsa be a sütőt, a tepsibe tegyen egy kis olajat, hogy a tészta ne égjen le és süsse a tésztákat addig, míg szép aranybarnák lesznek. Ropogós, finom tésztát fog kapni a végén.

Végül sütés után tálalja és ízesíthető thai szószokkal mindenkinek ízlése szerint.

Jó étvégyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


    Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük