Mit mutatnak a hétre a BOSZORKÁNYRÚNÁK A SZINGLIKNEK? (2017.05.15 -2017.05.21-ig) – Yana Jósnőtől

 

Mit mutatnak a hétre  a BOSZORKÁNYRÚNÁK A SZINGLIKNEK? (2017.05.15 -2017.05.21-ig) – Yana Jósnőtől

 

Kos

 

A szingli Kosoknak nem kedvez ez a hét új szerelem, vagy esetleg régi szerelem megszerzésére/visszaszerzésére. Férfias energiák uralkodnak a héten a Kosokon (Hölgyeken és Urakon egyaránt). A Hold Boszorkányrúna jelzi, hogy kétségek gyötrik a csillagjegy szülötteit. Érzik a szerelmet, de nem tudnak kiigazodni azon, hogy a volt Kedves vagy a Kiszemelt hogyan érez irántuk.

 

 

 


 

Bika

 

A Bikáknak jó tanács: Próbáljátok meg minél előbb lezárni a múltat! Amíg a szép emlékek rabjai vagytok, addig nem tudtok se új-, se régi-, se semmilyen kapcsolatot létesíteni!

Itt az ideje dönteni! Vagy elfelejtitek, akit a mai napig nem sikerült, vagy harcoltok érte, de a jelenlegi helyzet nem jó!

 


Ikrek

 

Az Ikrek a héten az eddigieknél nagyobb figyelemre vágyik, de akik egyedül vannak, ők még több figyelmet szeretnének és sokat gondolnak arra, hogy valaki figyelje őket, aki szerelemmel van irántuk, de ezen a héten nagyon nehezen igazodnak ki az érzéseiken.

 

 


Rák

 

Kedves Rákok!

A férfias oldalatokat tegyétek félre, mert ez igen megnehezíti a társkeresését! Az is, amikor képzelődtök, mindenkiben csak a rosszat látjátok! Legyetek kedvesebbek, finomabbak és hagyjátok el a múltat! Nem egyforma minden ember! Aki bántott, az nem olyan ember, mint aki utána jön az életetekben.

 

 


Oroszlán

 

A single Oroszlánok előtt kedvező hét vár. Kapcsolatok által ismerkednek, de valami mégsem tökéletes! Kétségek, bizalomhiány akadályozzák az új ismeretségeket.

Jó tanács: Attól, hogy megsebeztek érzelmileg, még nem minden nő/férfi egyforma! Adjatok új esélyt az ismerkedéseknek!

 

 


 

Szűz

 

Keresztutak elé kerülnek az Szűz csillagjegyűek. VÁLASSZATOK! Vagy a múltban ragadtok, vagy új alapokra helyezitek az életeteket! DÖNTETEK KEDVES SZÜZEK! A Boszorkányrúnák Férfi rúnaköve figyelmeztet és kér egyben, hogy tegyétek félre az érzelmeket és próbáljatok meg érzelemmentesen gondolkodni és cselekedni!

 

 

 

 


Mérleg

 

Labilisak az érzések a héten a Mérlegeknél, ami lehet attól is, hogy nem tudják eldönteni, hogy kihez húz jobban a szívük. A baj, hogy akikre gondolnak a szingli Mérlegek egyik sincs jelen az életükben. Le kell ezeket az érzelmi zárakat zárni. Ebből az egyik a múlt és amíg kötődnek hozzá érzések, addig új kapcsolatot ne fog sikerülni.

 

 

 

 


 

Skorpió

 

A szingli Skorpió csillagjegyűek a héten könnyen tudnak ismerkedni és ezt meg is teszik. Új fellángolások is lesznek a régi mellett és ez magával hozza a Keresztutak Boszorkányrúnát, ami azt jelenti, hogy ideje lenne végre dönteni, hogy kihez húz a szíve jobban!

 

 

 

 


Nyilas

 

Az érzések a hét folyamán letisztulnak. Amin eddig hezitáltak a Nyilasok, azt végre eldöntik és meg tudnak maradni egy személy mellett, aki a közelükben van és csak a dolgaik tisztázására várt. Kedvező hét ahhoz, hogy a szabadságfüggő Nyilasok komolyabban vegyék az életüket és összeköltözzenek a szeretett férfival vagy nővel.

 

 

 


Bak

 

Járjanak a szingli Bakok nyitott szemekkel a héten, mert valaki állandón ott lesz körülöttük, aki rajongva várja vissza az érzéseket, nagyon szeretné, hogy viszont szeresse és vegye már észre!

 

 


Vízöntő

 

Új kapcsolatra lehetőségére mutatnak a Boszorkányrúnák a héten. Nem egy fellángolás, sem futó kaland, hanem olyan szerelmet jeleznek a kövek, ami tartós lesz később összeköltözéssel és később házassággal. Először is türelem, nem kell mindent elkapkodni. Az első lépés, hogy járjon el otthonról, hogy egymásra találjanak.

 

 

 

 


 

Halak

 

Ez lesz a lezárások hete a szingli Halaknak érzéseket tekintve, amik sokszor visszahúzták új párkapcsolat kialakulásától. A héten sikerül a régi fájó emlékeket feldolgozni és új lehetőségek, új ismeretségek adódnak, méghozzá több férfi/nő, akikkel el kezd ismerkedni és később választani tudni közöttük, kivel illenek jobban össze.

 

 

 

 

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána – Yana Boszorkány Jósnő

 

 

 

 

 

 


 

      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük