A sikoltozó koponya eredete

                                                  

                                             A sikoltozó koponya eredete

Attacking skull in The Screaming Skull (01.02.48).jpg
Kép forrása: https://en.wikipedia.org/wiki/Screaming_skull#/media/File:Attacking_skull_in_The_Screaming_Skull_(01.02.48).jpg

A sikoltozó koponya egy paranormális tárgy, egy emberi koponya.

A legenda szerint sikoltozik vagy más módon kísérti, riogatja a környezetében lévőket. A legenda szerint Angliában és az angolul beszélő területeken található.

A Bettiscomb sikoltozó koponyája, Dorset, Anglia területén jelent meg, amely létezését 1897-ben feljegyeztek a Nagy-Britannia kísérteties házainak és családi hagyományainak könyvében.

Ez a koponya 1883-ban került Bittiscomb-ba, ahol a kíváncsi szakértők megvizsgálták és a legenda szerint egy afrikai rabszolgától származik a koponya, ami a ház tulajdonosának a tulajdona. A rabszolga állítólag ott halt meg és azt kérte, hogy temessék el a hazájában, de nem így történt és az elbeszélés szerint minden ilyen kísértet szelleme, a koponyája hangosan felkiált, ha nem a saját hazájában temetik el.

Kép és cikk forrása: Wikipédia

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


       Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.


A képen a következők lehetnek: 1 személy
Evita Asztrológus Jósnő

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg
Melinda Jósnő
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük