A mágikus Crowley Tarot – Yana Jósnő rovata

 

                   

 

                               A mágikus Crowley Tarot – Yana Jósnő rovata

 

 

Ezoterikus körökben, vagy legalábbis azokban a körökben, akik jósláshoz használnak Tarot kártyát tudják, hogy az Crowley Tarot milyen hatalmas energiával és mágikus erővel bír.

Egy híres XIX. században élt Mágusról kapta a nevét, Aleister Crowley-ról, az ő saját kártyája és az eredeti pakli (78 lapos kártyacsomag) öt évig készült. Sajos Crowley már nem érte meg a csodás kártyáinak az elkészültét, idő előtt meghalt.

Ennek a Tarot különlegessége azon kívül, mekkora neves Mágustól származik, hogy spirituális és okkult szimbólumok díszítik a lapokat és egy akkor élt szintén híres festőművésznőt kért meg Crowley a kártyák mintáihoz. Minden egyes laphoz 2-4 különböző festmény készült, mikből a Mágus kiválasztotta azokat, amiket az elképzeléseit a leginkább tükrözték.

 

Én is a Crowley Tarot használom minden nap a jóslásokhoz, ez áll hozzám a legközelebb, pedig ezen kívül van még másik két fajta Tarot kártyám. (Ezeken kívül Cigánykártya, Angyalkártya, Istennőkártyák, Grál Kód jóskártya, Szerelmi kártyák, Inga, Spirituális Tanácsadó kártyáim, Boszorkányrúnák….)

 

 Írta: Somogyi Diána, Yana Jósnő

 


 

      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

Yana Boszorkány Jósnő

 


 

Online Cigánykártya tanfolyam indul

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük