San Franciso-i sertéshús

 

                                               San Franciso-i sertéshús

 

 

Kép és recept forrása: http://www.myrecipejourney.com/2013/10/san-francisco-pork-chops.html

Hozzávalók 4 személyre: 

  • 4 db. csont nélküli sertéshús
  • bors
  • 2 kiskanál olívaolaj
  • 4 nagy fokhagyma ledarálva
  • 1/2 bögre szójaszósz
  • 1/2 bögre tyúkhúsleves
  • 4 teáskanál világos barna cukor
  • 1/4 kiskanál őrölt pirospaprika
  • 2 kiskanál kukoricakeményítő és 2 kiskanál hideg víz összekeverve

 

Elkészítés: Sózza és borsozza meg enyhén a hús mindkét oldalát. Tegyen olajat és serpenyőbe és melegítse fel kb. közepes hőmérsékletűre. Ebben süsse meg a sertéshús mind a két oldalról.

Adja hozzá a darált fokhagymát és hagyja megbarnulni. Ez után öntse bele a szójaszószt és a tyúkhúslevest, a barna cukrot, és pirospaprikát. Keverje jól össze a sertéshús darabokat az öntettel.

Simítsa rá a hússzeletek mindkét oldalára az öntetet.

Fedje le a serpenyőt és süsse kisebb lángon a pároláshoz és párolja 3-4 órán át.

Amikor főzi, adja hozzá a kukoricakeményítős vizes oldatot és keverje addig, amíg a mártás megsűrűsödik, majd tálalja a sertésszeleteket ezzel a sűrű mártással ráöntve a húsokra.

 

Jó étvágyat! 

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána

 

 

 

 

 


 

      Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


Manuela Spiritiszta Jósnő

 


 

Ria Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük