Krémes, sütőben sült mexikói kukorica
Hozzávalók 8 személyre:
- 8 doboz/csomag krémsajt
- 1/4 bögre vaj
- 1/2 bögre tej
- 1 cs. fagyasztott kukorica
- 1 piros paprika (édes, pl. californiai)
- 4 kisebb zöld chili
Elkészítés: Melegítse fel a sütőt kb. 350 °-osra. Egy serpenyőben közepes hőmérsékleten olvassza fel a krémsajtot egyben a vajjal és a tejjel, míg sima és pezsgő lesz az állaga. Egy közepes tepsiben keverje össze a fagyasztott kukoricát paprikával és a chilivel. Öntse rá a krémsajtot, majd fedje le és süsse 25 – 45 percig, míg habzó, enyhén barna színe lesz.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply