Krémes, sütőben sült mexikói kukorica

 

Krémes, sütőben sült mexikói kukorica

 

Kép és recept forrása: http://yackelsyummies.blogspot.hu/2012/09/creamy-mexican-corn-casserole.html

Hozzávalók 8 személyre:  

  • 8 doboz/csomag krémsajt
  • 1/4 bögre vaj
  • 1/2 bögre tej
  • 1 cs. fagyasztott kukorica
  • 1 piros paprika (édes, pl. californiai)
  • 4 kisebb zöld chili

 

 Elkészítés: Melegítse fel a sütőt kb. 350 °-osra. Egy serpenyőben közepes hőmérsékleten olvassza fel a krémsajtot egyben a vajjal és a tejjel, míg sima és pezsgő lesz az állaga. Egy közepes tepsiben keverje össze a fagyasztott kukoricát  paprikával és a chilivel. Öntse rá a krémsajtot, majd fedje le és süsse 25 – 45 percig, míg habzó, enyhén barna színe lesz.

 

    Jó étvágyat!

 

 Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 

 

 


 

    Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Evita Asztrogus Jósnő

 


 

Elizabeth Roll író – jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük