Vajas tőkehal San Francisco-ból, ami 15 perc alatt elkészül

Hozzávalók:
- 1 1/2 friss vagy fagyasztott tőkehal
- 6 evőkanál sózatlan vaj szeletelve
- 1/4-ed teáskanál fokhagymapor
- 1/2 teáskanál só
- 1/4 teáskanál őrölt bors
- 3/4-ed teáskanál paprika
- pár citromszelet
- petrezselyem vagy koriander
Elkészítés: Keverje össze a hozzávalókat a fűszerezéshez egy tálban. Szelje fel a tőkehalakat kisebb darabokra, ha szükséges, majd a hal minden oldalát fűszerezze be.
2 kanál vajat melegítsen fel a serpenyőben közepes – magas hőmérsékletűre. Miután a vaj felolvad, tegye bele a tőkehalakat és süsse 2 percig. Vegye kisebb hőmérsékletűre a sütőt és fordítsa meg a tőkehalakat, majd tegye a serpenyőbe a maradék vajat is.
A friss tőkehalat citromlével is tálalhatja.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.