Honnan tudhatod, hogy rontás vagy átok van rajtad?

                      Honnan tudhatod, hogy rontás vagy átok van rajtad?

Kép forrása: http://acdn.newshunt.com/fetchdata13/20170607/strbusen/didyouknow/images/400x400_MIMAGE675e5416095ee7a06ad08db01f7f5235.jpg

Ha tényleg ártó energiák vannak valakin, szinte napi szinten szembesül a kudarcokkal, sikertelenségekkel. Mindezt úgy, hogy minden energiáját beleadja az adott dologba, hogy véghez vigye, sikerüljön.

Folyamatosan jönnek az akadályok, nehézségek, kudarcok vagy hátráltató körülmények ami lehet élethelyzet vagy konkrétan emberek.

Fejfájás, ami egyre gyakoribb és sokszor a semmiből érkezik, amikor az illető nem is stresszel, akin rontás van. A fejfájás csak az egyik. Váratlan- és gyakori megbetegedések. Az immumrendszer legyengülését okozza pl. a Gyökér csakra elzáródása.

A fejfájásért és alvási problémákért a Harmadikszem- és a Korona csakra blokkja is felelős lehet.

Minden egyes testrészhez hozzá tartozik egy csakra, amik megsérülnek rontás- és átok küldéskor bejut szervezetünkbe a rossz kívánság valamilyen formában, de képes lebetegíteni a szervezetünket.

    Ha a fentiekből valamelyik erősen megjelenik az életedben, akkor érdemes felkeresned rontáslevétel szakértőinket, hogy megszabadul a sok kellemetlenségtől. 

Írta: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


Keresd szakértőinket, hogy levegyék a rontást, átkot és negatív blokkokat!

Rontáslevétel szakértők:

Yana Jósnő és Tanító


Evita Asztrogus Jósnő


Serafina Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

One thought on “Honnan tudhatod, hogy rontás vagy átok van rajtad?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük