Krémes kolbászos – gombás rigatoni Olaszországból

 

                      Krémes kolbászos – gombás rigatoni Olaszországból

 

 

Kép és recept forrása: http://www.the-girl-who-ate-everything.com/2015/07/creamy-sausage-and-mushroom-rigatoni.html

Hozzávalók: 

  • 3/4-ed doboz/zacskó rigatoni tészta
  • 1 csomag olasz kolbász
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 tálca szeletelt, friss gomba
  • 2 gerezd darált fokhagyma
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4-ed teáskanál fekete őrölt bors
  • 2 bögre főzőtejszín
  • darált friss petrezselyem vagy bazsalikom

 

 Elkészítés: Főzze meg a tésztát erősen sózott vízben. Tegye fel egy nagy serpenyőbe sütni a kolbászokat kb. 4-6 percig közepes lángon, vagy amíg már nem rózsaszín. Ha eddig elkészült, szedje ki a kolbászt a serpenyőből.

Ugyan ebbe a serpenyőben tegye bele a gombát, fokhagymát, sót és borsot és süsse közepes lángon. Keverj meg, majd fedje le és időnként belekeverje süsse 4 percig. Vegye le a fedőt és süsse 2-3 percig, amíg a gombák megpuhulnak és a folyadék elpárolog.

Öntse a tejszínt a gombához a serpenyőbe és forralja fel. Vegye közepes lángra a gázt és fedetlenül főzze tovább 8-10 percig, vagy míg érzi, hogy besűrűsödik. Mehet bele a kolbász. Főzze kicsit össze az egésszel.

Tálalja tésztával. Díszítésnek meg lehet szórni petrezselyemmel vagy bazsalikommal.

 

    Jó étvágyat!

 

Írta és ford.: Somogyi Diána (Yana Jósnő

 

 

 

 


 

    Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Evita Asztrológus Jósnő

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Giordana Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük