Atlantisz, az eltűnt birodalom Első rész

 

Atlantisz, az eltűnt birodalom – első rész

 

Atlantis main seven
Kép forrása: http://www.unariunwisdom.com/the-ancient-league-of-nations-atlantis/

A legendák és régi írásos emlékek arról adnak információkat, hogy volt kb. 10.000 évvel ez előtt egy kontinens, ami valószínűleg Földünk nyolcadik kontinense lehetett, de elsüllyedt. Források arról számolnak be, hogy hatalmas tudással rendelkező, különleges emberek éltek a szigeten fejlett civilizációval.

A források szerint az atlantisziak nagyon gazdagok voltak. Bővelkedtek nemesfémekben, drágakövekben és ételekben. A gazdaságukat terjesztették Európába és Afrikába és egyre nagyobb hatalmat szerettek volna.

A történet úgy folytatódik, hogy a fenti ok miatt az Istenek megharagudtak az Atlantiszon élő emberekre, ezért egy éjszaka alatt elsüllyesztették az egész szigetet.

Úgy hiszik, hogy az egyiptomiak és a mezopotámiaiaknak is segítettek, hogy hogyan építsék fel a piramisaikat, repülőket találtak fel és értettek a csillagászathoz is, valamint okkult tudományokhoz.

Antropológusok kutatásai arról adnak hangot, hogy  Atlantiszt egy nagy  földrengés tette tönkre, nem csak úgy süllyedt el az Atlanti-óceánba.

 

Atlantis – Kép forrása: http://www.unariunwisdom.com/wp-content/uploads/2016/10/Atlantis-main-4-post.jpg

 

Tíz vidéken tíz király uralkodott, de a leghíresebb és tekintélyesebb királyi palota a Atlantisz sziget közepére épült Poszeidón templomával együtt, melynek falai aranyozott falból épültek.

 

                                                                                   Királyi palota

 

Kép forrása: https://srichardwilkcom.files.wordpress.com/2017/06/hargreaves-act-ii-sc-iii-atlantis-royal-palace-gardens-rotated.jpg?w=626&h=419

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 


 

      Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Yana Jósnő és Tanító

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Melinda Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

One thought on “Atlantisz, az eltűnt birodalom Első rész

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük