Atlantisz nyomában

 

                                                                 

                                                       Atlantisz nyomában

 

 

Kép forrása: https://isgp-studies.com/miscellaneous/2014_08_Atlantis/Bimini_Road_Bimini_Wall_best_photos_air_underwater_still_beachrock_tessellated_rock_dated_to_2800_BC.jpg

Platón írt egy szigetről, mely leírások kísértetiesen hasonlítanak az elsüllyedt Atlantiszra, de a kutatások eddig még nem tudták ezt 100 %-osan alátámasztani. Állításai Krétára és Atlantiszra is érthetők. Platón olyan fejlett civilizációjú népről írt, akik gazdagok voltak ékkövekben, nemesfémekben, zöldségekben- és gyümölcsökben, valamint félig Isten és félig ember embernek nevezte őket.

Egy XIX. századi kutató arra a következtetésre jutott, hogy az atlantiszi civilizációk kutatásai alapján fellelhetőek Egyiptomban, Dél – Afrikában, Európában, Mexicoban és Dél – Amerikában is. Atlantisz lehetett az a sziget, ahol az emberek kitűntek civilizációjukkal az emberei barbárságból és az e kontinens az Atlanti – óceán területén helyezkedett el Európát, Afrikát és Amerikát összekötve.

Az 1900-as évek elején élt egy Edgard Cayce nevű amerikai orvos, aki azt állította, hogy előző interkarnációjában, azaz előző életében Atlantiszon élt. Beszámolói szerint annyira fejlett emberek éltek ott, hogy a műszaki cikk jelentős részét leginkább kristályokból készítették és Cayce mindig meg volt győződve arról, hogy az elsüllyed Atlantisz újra fel fog bukkanni.

Kép forrása: https://www.bahamas.com/vendor/bimini-roadthe-lost-city-atlantis

Érdekes, hogy a Bahamák Bimini városán túl 1968-ban repülőpilóták a tenger alatt építményeket fényképeztek le a magasból.

A képen látható kövek Bimini, Bahama közelében találhatóak rendezett sorban tizenötszáz láb hosszan a víz mélyén. A felderítések szerint ezek a kőmaradványok helye megegyezik az Atlantiszról beszámolt forrásokkal és feltételezik, hogy rátaláltak.

Több expedició volt és van ma is Atlantisz felfedezéséért, de egyértelműen nyomatékosan még senki sem tudta alátámasztani a felfedezéséhez szükséges jelentős mennyiségű bizonyítékokat. Platón írására lehet hagyatkoznak, valamint Görögországban találtak egy régi térképet, ami megegyezik Platon leírásával, mi szerint a szigetét közepén állt a királyi palota, a sziget körül kisebb szigetetek összekapcsolva a központ nagyobb szigetével a palotát körül ölelve mellette a templommal. Lásd. előző cikkem: http://afenykuldottek.hu/2017/08/09/atlantisz-az-eltunt-birodalom/

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 


    

      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

                                                                                                Serefina Jósnő

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Melinda Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük