Ír sült káposzta kolbásszal

Hozzávalók:
- 1 evőkanál vaj vagy 3 evőkanál szalonnás zsír
- 1 kisebb fej fejes káposzta felaprítva
- 1/2 bögre vöröshagyma apróra vágva
- 1/2 – 3/4-ed füstölt kolbász szeletelve
- 1 dobozos paradicsom kockákra vágva
- 1/4-ed teáskanál fokhagymás só ízlés szerint
- 1/4-ed teáskanál Tony Chachere fűszerkeverék
- só ízlés szerint
- őrölt fekete bors ízlés szerint
Elkészítés: Szeletelje fel a kolbászt, káposztát és a hagymát. Tegye a kolbászt egy serpenyőbe, amiben nem ég le és süsse kb. 3 percig, amíg kisül belőle a zsír. Szedje ki a kolbászt és tegye papírtörlőre, ami felszívja a zsírt a húsról. Tegye félre a kolbászt és törölje ki a serpenyőt, majd ebbe tegye bele a vajat, olvassza meg és tegye bele a káposztát, hagymát és süsse közepes lángon és kb. 5 percig süsse folyamatos keverés mellett. Amikor a káposzta kezd üveges színű lenni, tegye hozzá a kolbászt és a többi hozzávalót.
Fedje le a serpenyőt és süsse kb. 10 percig. Utána vegye le a fedőt és süsse addig, míg a felesleges folyadék elpárolog és a káposzta kellően átpuhul.
Elkészítési idő: 40 perc
Jó étvágyat!
Írta és ford.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.