Boulette – Haiti fasírtgolyók pár per alatt
Hozzávalók:
- 4 szelet kenyér
- 1/2 bögre lisztet
- 1 cs. darált marhahús
- 1/2 bögre olaj
- sós és bors ízesítés szerint
- 1 teáaskanál petrezselyem
Elkészítés: Áztassa a kenyeret 5 perci vízbe. Keverje össze az összetevőket egy nagy tálban, gyúrja össze, hogy összeálljon és formáljon belőle kis golyókat. Forgassa meg lisztben a húsgolyókat. Mehet is már a serpenyőbe olajjal együtt és süsse, amíg szép aranybarna lesz.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply