A fehér szoknyás kislány szelleme – Yana Jósnő történetei (I. rész)

             A fehér szoknyás kislány szelleme – Yana Jósnő történetei (I. rész)

Kép forrása: https://i2.wp.com/altereddimensions.net/main/wp-content/uploads/2015/11/clip_image002.jpg

Tizenöt éve lehet kb. amikor rájöttem, hogy kapcsolatba tudok kerülni a szellemvilággal. Belemélyedtem a szeánszokba, ismertebb nevén szellemidézés. Valahogy akkor úgy alakult, de nem bánom, mert szeretett mamámmal is újra tudtam kommunikálni, más elhunyt családtagokkal, gyerekkoromban távozott gyerekkori legjobb barátommal, más barátokkal és ismert, híres emberekkel országon belül és tengeren túlról is.

Láttam őket, éreztem, volt, akiket “hallottam. Egyszer egy Angyalt is, többször démont, aki sokáig próbált megfélemlíteni, de még is a szellemek voltak a leggyakoribb hívott- és hívatlan vendégeim.

Az elsőnél egy konyhaasztalhoz ültünk le unokatestvéremmel és egy sztárt próbálunk nagy erővel hívni, de nem válaszolt. Az asztalon a ouija táblát (magyarosan szellemidézőtábla) használtuk pohárral 2 ujjunk alatt. Hosszú izgatott percek után végre megmozdult a pohár. Furcsa érzés kísértett és libabőrös lett a kezem. Kicsit hűvösebbnek éreztem a levegőt. A következő pillanatban megláttam a kislányt, jobban mondva egy idegen kislány szellemét. Térdig érő fehér szoknyája volt, szőke, enyhén göndör haja, ami a válla alatt végződött és kék szemek. Ledöbben és megijedtem az idegenen, mivel unokatestvérem semmit sem látott és nem őt hívtuk. Kértem a szellemet, hogy írja le, hogy hogyan néz ki és szóról szóra leírta a táblán, amit láttam, ami ő volt. Ekkor jöttem rá, hogy képes vagyok látni-, érezni- és hallani a szellemeket.

A történet igaz és 2001-2002 éve körül történt. A kép nem saját.

Írta: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


    Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.


Yana Hétvégi 2019 új Jó

Yana Boszorkány Jósnő


Nincs elérhető leírás.

Giordana Fizz Jósnő

Online Cigánykártya tanfolyam

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük