Haiti csirke

Hozzávalók:
- 1 font vágott csirke csontot, bőröndöt, csak dobok
- 1 egész hámozott paradicsom
- 1 doboz paradicsompüré
- 2 nagy, édes hagyma nagy darabokban elvágva
- 1 evőkanál fokhagymapor
- 1 evőkanál sót
- 1/2 teáskanál Cayenne paprika, ami nálunk csípős őrölt pirospaprikának felel meg
- 1/2 bögre száraz fehérbor vagy sherry
Elkészítés: Tegye a csirkét egy nagy tálba és tegye bele az összes többi összetevőt (egész hámozott paradicsomot borral). Pácolja 30 percig vagy hosszabb ideig a hűtőszekrényben.
Öntse a csirkét és az öntet minden tartalmát egy nagy, mély serpenyőbe és felforralja fel. Vegye utána alacsonyabbra a gázt és főzze az ételt kb. 1 órát, amíg megfő.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

