Riport Mystik Jósnővel

 

Riport Mystik Jósnővel

 

 

Riporter: Köszönöm Mystik, hogy válaszolsz a kérdéseimre a sok dolgod mellett!

 

Riporter: Első kérdésem, hogy mióta jósolsz, hány éve kezdted kb., vagy akkor hány éves voltál?

Mystik Jósnő: Kb. tíz éve, hogy felfedeztem magamban a képességeimet, mondhatni az élet hozta ki belőlem. 25 évesen mindent elvesztettem, páromat, ezzel barátaimat, családomat, munkahelyemet, ezzel pénzemet. Nem nullán, minuszban voltam, senkim és semmim nem volt. Ez eredményezte mély lelki betegségemet, s elkezdtem keresgélni a gyógyulást, a lehetőségeket. Az élet elsodort egy reiki tanfolyamra, ott felfedeztem, hogy tudok gyógyítani, bár világ életemben mindig meleg volt a kezem.

Beléptek az angyalok az életembe, s ajánlatot kaptam egy tévés csatornától, hogy legyek tanácsadó. Gyógyítással kezdtem, de elvárás volt a jóslás, így kipróbáltak. Az első perctől tudtam a jövőt mondani, soha nem gondoltam volna, hogy nekem ilyen képességeim vannak.

Hithű, katolikus családban nevelkedtem, ahol ez soha nem volt téma. Ma már tudom, hogy indigo vagyok és segíteni születtem le. A sok fájdalomnak be kellett következnie az életemben, hogy a képességeim előjöjjenek, anélkül soha nem történt volna ez meg. Egyre erősebb vagyok!

 

Riporter: Éreztél gyerekkorodban különleges képességeket magadban vagy átlagos kislány voltál?

Mystik Jósnő: Ahogy az első kérdésnél kifejtettem, nem tudtam a képességeimről. Vonzottak, mint gyermeket a varázslós dolgok, bűvészkedtem, s lestem az égen az ufókat.

Bizonyára voltak képességeim, mert a hazugságot felismertem, s nem értettem, miért bántanak, mikor én jót adok. Azt hittem, bennem van a hiba, én vagyok a rossz.

 

Riporter: Öröklött képességekkel rendelkezel? Ha igen, akkor ettől könnyebbnek vagy nehezebbnek érzed az életed?

Mystik Jósnő: Nem hiszek az öröklésben. Akik egymáshoz születnek, nem véletlenül, hiszen már rendelkeznek eleve képességeikkel. Ha a betegségeket nézzük, abban hiszek, hogy a tudatalatti felfogja a környezetében történő dolgokat, tárolja és emlékezni fog, ezzel megteremti nálunk is a „baj”-t. Az orvosilag értelmezett öröklést badarságnak tartom.

 

Riporter: Van olyan eset, amikor sokat segítettél és szívesen emlékszel vissza rá vagy kiemelnél esetleg kettőt is?

Mystik Jósnő: Mindig segítek, ahol tudok. Úgy érzem ez együttvéve elég sok, ezért nem tudnék kiemelni konkrétumokat, mert nem jegyzem meg külön-külön, hogy kinek és mit. Nem tartom számon, mert nem várok érte semmit.

 

Riporter: Láttál már szellemeket, Angyalokat, démonokat, tündéreket, koboldokat stb.? Ha igen mit és hogyan nézett ki?

 Mystik Jósnő: Egy démon volt az első, amit láttam, ill. tudok róla. (Lehet, hogy láttam korábban, csak nem tudom) Megátkoztak, és az otthonomban tanyázott, ez a betegségem idején volt, biztos vagyok benne, hogy ez is okozója volt. Sötét, félelmetes árnyék volt szemekkel. Rettegtem tőle, de sikerült kiírtanom írmagját is. Félek a túlvilági dolgoktól, pontosabban attól, hogy megijeszt, ártani akar, ezért tudatosan zárva tartottam a harmadik szememet. Azért írom, hogy tartottam, mert már nem tudom. Olyan energiákat kapok fentről, hogy kinyílt, és azóta láttam is egy hosszú, fehér ruhás lányt, ill. több suhanó árnyat. Eddig csak éreztem őket, küldtem is haza sokat.

Angyalok hangját hallottam már és szikraként megjelenve. Remélem, a többi is hamarosan bekövetkezik.

 

 

Riporter: Mik az erősségeid a jóslásban, amikben ajánlanád magad az olvasóidnak?

 Mystik Jósnő: Bármiről kapok infót, amit kérdeznek, nem tudnék kiemelni semmi konkrétat. Azt mondanám inkább, hogy a kártya nekem útmutatás. Ugye feljebb kifejtettem, én nem tanultam jósolni, nekem jött, fentről adják az információkat.

Nagyon szeretem az angyalok segítségét kérni és gyógyítani.

 

Riporter: Ha halált, tragédiát, halálos betegségeket látsz, akkor ezeket elmondod a kérdezőnek vagy inkább magadba fojtod?

Mystik Jósnő: Nem mondanám azt, hogy magamba fojtom, de nem biztos, hogy elmondom. A kimondott szónak súlya van, a beszéd is mágia. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy amit mondok, az az út, amin most halad. Ha változtat, változik az út is. Azt fontosnak tartom, hogy egy betegség miatt a szavamra valaki orvoshoz forduljon, mert ezzel akár megelőzheti a tragédiát. Nem feltétlenül kell kimondani, hogy meg fog halni, mert akkor ennek megfelelően fog tovább élni és a rettegése katasztrófát szülhet.

 

 

Riporter: Ha megcsalásról van szó és a jósoltatónál egyértelműen, biztosan látod, hogy megcsalja a párja, ez esetben mit teszel?

 Mystik Jósnő: Igen, látom. Rávilágítok, mennyivel értékesebb ember ő a csalfa párjánál, és sokszor ők mondják ki a tényeket, belátják, hogy ez nem működik. Ha a szerelem viszont vak, ott mondhat bármit az ember…

 

Riporter: Van emlékezetes jóslásod vagy rontáslevétel, esetleg más spirituális segítség részedről, amire/amikre szívesen emlékszel vissza, amik felejthetetlenek?

 Mystik Jósnő: Szeretem hazaküldeni az itt ragadt lelkeket, ez óriási segítség nekik is és az itt maradottaknak is, hisz nem szívják tovább az energiájukat. Illetve a gyógyítást imádom. Megszüntettem már arcüreg gyulladást, vese, gyomor panaszokat, idő előtt elmúlt menstruációt hoztam vissza, ill. emberi kapcsolatokat hoztam helyre, mert ezt is a lélek betegsége, blokkja okozza. Elsősorban lelket gyógyítok.

 

 

Riporter: Mi a kedvenc idézeted/bölcsességed, amit az olvasóidnak küldenél?

 Mystik Jósnő: „Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!” … és azt mondhasd egyet csettintve: Igen, ez egy jó kör volt 😀 

 

Köszönöm a részletes válaszokat kedves Mystik és kitartást kívánok a továbbiakban is kiváló munkádhoz és a sok bajba jutott emberhez, akik nap, mint nap keresnek Téged!  Áldás

 

 

 

     Riporter: Somogyi Diána

 

 

Mystik Tisztánlátó Jósnő

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük