Fokhagymás kenyér, ami egyszerű és Isteni finom

Hozzávalók:
- 1 ropogós kenyér, lehetőleg savanyúság vagy Bécs
- ¾ bögre aprított mozzarella sajt (vagy más olvasztós sajt)
- Fokhagymás vaj
- 100 dkg – 7 evőkanál sózatlan vaj felolvasztva
- 2 nagy gerezd fokhagyma darálva vagy fokhagyma nyomót használva
- ¾ teáskanál só
- 1 evőkanál friss petrezselyem apróra vágva
Elkészítés: Melegítse fel a sütőt 180 ° C / 350 ° C-ra.
Keverje össze a vajat, a fokhagymát és a sót egy hőálló edényben és olvassza fel. Keverjen hozzá petrezselymet.
Vágja fel a kenyeret egy átlósan 2 cm-es kockákra a képen látott vágás szerint.
Használja az ujjaidat vagy egy kést, hogy kinyisson – széthúzzon minden repedést és szitáljon ré egy teáskanál vajat és egy csipetnyi sajtot. Ez úgy hangzik, mint egy kis erőfeszítés, de megéri!
Tegyen rá sütőpapírt és süsse 15 percig, amíg a sajt jelentős része, majd vegye le róla a fóliát és süsse további 5 percig, hogy sajtot elolvadjon és a héja ropogós legyen.
Tálalja azonnal.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
