Flatbreads uborkás Raita-val Indiából
Hozzávalók:
- 1 pohár görög joghurtot
- 1 bögrehámozott, kockára vágott, mag nélküli uborka
- ½ bögre diced, unpeeled uborka
- 2 teáskanál apróra vágott menta levél
- 1 evőkanál apróra vágott koriander levél
- 1 gerezd fokhagyma
- ½ teáskanál reszelt citromhéj
- ½ teáskanál kömény
- só
- frissen őrölt fekete bors
- extra szűz olívaolaj
- cayenne bors
- Lavash vagy pocketless pita kenyér
Elkészítés: Egy széles, sekély tálban keverje össze a joghurtot, a hámozott uborkát, a mentát, koriandert, fokhagymát, a citromot és a köményt; fűszerezze sóval és fekete borssal. Hintsen rá olívaolajjal és szórjuk meg a cayenne borssal. Tálalja lavash vagy pita kenyéren.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply