Grillezett tandoori csirke

Hozzávalók:
- 4 csontozatlan bőr nélküli csirkemell marinálva
- ½ bögre natúr joghurt
- 1 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál vöröshagymapor
- 1 evőkanál darált fokhagyma/fokhagymapor
- 1 evőkanál garam masala
- 1 evőkanál koriander levél
- 1 evőkanál paprika
- 1 teáskanál koriander
- 1 teáskanál kömény
- ½ teáskanál gyömbér
- ¼ teáskanál cayenne bors
Elkészítés: Az összes hozzávalót szedje össze és tegye bele egy zipzáros fóliába, amiben marinálni tudja benne a húsokat. Hagyja legalább 30 percig vagy egész éjszakán át marinálódni/pácolódni.
Vegye ki el a csirkét a zacskóból és dobja ki a pácot. Süsse a csirkemellet a grillen közepes melegen 5-6 percig mindkét oldalon, vagy amíg át nem sül.
Tálalja főtt rizzsel, hántolt ékek a szitáláshoz, lime karikákkal, szórhat rá koriandert vagy india mango curry-t.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.