Párkapcsolati jóslás 2017. novemberre Yana Boszorkány Jósnőtől

 

Párkapcsolati jóslás 2017. novemberre Yana Boszorkány Jósnőtől

 

Kos 

 

A férfias vonalak és erők kerülnek előtérbe ebben a hónapban. Jobb lesz erre odafigyelni, hogy a jin – jang, azaz a férfi – nő energiák egyensúlyban legyenek, különben veszekedések, viták várnak azokra a Kosokra a hónapban, akik párkapcsolatban élnek.

 


 

Bika 

Ne legyenek kétségeik a Bikáknak a hónapban a Párjuk szerelmét illetően, mert az csak megnehezít mindent és veszekedéseket, problémákat okoz. A Nap rúna a konfilktusokat szeretné enyhíteni és a kő üzeenete, hogy minden rendbe jön, csak higgyenek a Párjukban a Bika csillagjegyűek….!


 

Ikrek

Igazán kedvező hírek előrejelezését mutatja a rúna a párban élő Ikrek csillagjegyűek Tásrukkal  kapcsolatban. Jó híreket hallanak, ami a szerelmüket még jobban megerősíti ebben a hónapban. Boldog, kiegyensúlyozott, szerelemmel teljes november vár idén ebben a hónapban a kapcsolatban élő Ikrekre.

 


Rák 

Türelem! A Rákok próbáljanak meg türelemesebbek lenni a Párjukhoz. Sokkal türelmesebbek! Ha konfliktusokat engednek be a kapcsoaltba, az még jobban elfajul a hónapban, aminek a vége még több veszekedés és az, hogy félnek megbízni a Kedvesükben.

 


 

Oroszlán

Sokat tudnak adni a Párjk ebben a hónapban és igaz ez fordítva is. A szerelem még jobban megerősödik és megkapják a másik féltől, amit eddig is szerettek volna, de a vágyuk egészen eddig a hónapig el volt hanyagolna. Maradjon ez a mély szerelem, megértés és bizalom mindig így, ne csak ebben a hónapban!


 

 Szűz

 

Ugye érzi kedves Szűz csillagjegyű, hogy nincs minden renden a párkapcsoaltában? Hajlamos lesz a hónapban még jobban hinni másoknak, külső befolyások irányíthatják, ha most sem lép ki ebből a helyzetből, nem hallgatja meg a párját, nem hisz neki és ezáltal akár a szerelem is tönkre mehet. Beszéljen a párjával, ez nagyon fonts! Nem mindig az igaz, amit mások mondanak!

 


 Mérleg 

 

Minden rendben lesz egész hónapban abban az esetben, ha a Mérleg csillagjegyűek nem másoknak hisznek, hanem a saját Párjuknak! Ez a kulcsa, a Párjukba vetett hit a boldogságuknak novemberben.

 


 

  Skorpió

      Kiegyensúlyozott, boldog, szeretetteljes hónap vár a Skorpió csillagjegyűekre. Nem számítanak külső befolyások, mindent jól tudnak együtt kezelni. Próbáljanak meg minél több időt együtt tölteni, mert ez nagyon sokat számít, ettől sokkal erősebbek lesznek együtt.

     

 Nyilas  

Veszélyes hónap! Könnyen véget érhet a párkapcsolata! Ha szeretné megmenteni, a kapcsolatukat, akkor ne higgyen olyan férfinak, aki ártani akar, azt szeretné, hogy szakítsanak és ha tetszik, ha nem igen is meg kell beszélni az egymásban felmerülő problémákat azért, hogy megmentsék a kapcsolatot!


 

Bak

     A határozottság, a férfias energia fog segíteni ebben a hónapban a Bakoknak, valamint lehet barátok segítsége is. Minden Bak legyen most, novemberben nagyon kreatív és ha van megbízható barátjuk, kérjék a segíségét, ami jelentősen fel fogja lendíteni a szerelmi életüket.

 

Vízöntő

 

Ha a Vízöntő csillagjegyűek ebben a hónapban nagy jelentőséget fordítanak mások véleményére, akkor viták lesznek a hónapban a Párjukkal, a megértés hiánya és méghozzá azért, mert kívülállónak/kívülállóknak hisznek.

 


 

 Halak

 

Sokat fog mások véleménye számítani ebben a hónapban, vagy egy személy véleménye, aki/akik kívül esnek a párkapcsolattól. A vélemény még is pozitív és megerősíti a szerelmüket, nincs miért aggódni.

Írta: Somogyi Diána, Yana Jósnő


 

      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

 


 

Online Cigánykártya tanfolyam

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

One thought on “Párkapcsolati jóslás 2017. novemberre Yana Boszorkány Jósnőtől

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük