Picadillo recept Spanyolországból

Hozzávalók:
- 2-3 evőkanál canola olaj (vagy napraforgó vagy olíva)
- 1 db. közepes vöröshagyma apróra vágva
- kb. fél kg darált marhahús
- 1 bögre paradicsomszósz
- 1 evőkanál füstölt paprika
- 1 teáskanál kömény
- 1db. kis zöld vagy piros Kaliforniai paprika
- 2 evőkanál koriander
- 2 teáskanál oregáno
- 1/2 bögre olajbogyó aaprítva
- 1/2 bögre vagy több mazsola
- 1 csomag fűszerkeverék marha- vagy csirkehús ízesítéssel
- 2 bögre burgonya ízlés szerint
Elkészítés: Tegyen 2 evőkanál olajat a serpenyőbe, majd a vöröshagymát, fokhagymát, köményt, füstölt paprikát, cayenne-t, oregánt és párolja 1 percig.
Ezután adja hozzá a Kaliforniai paprikát, paradicsomszószt, párolja, majd tegye bele a húst, burgonyát és főzze kb. 7-10 percig vagy hosszabb ideig gyakori keverések mellett, hogy ne hogy leégjen. (Addig főzze, amíg a burgonya megpuhul.)
Sózza, fűszerezze a választott fűszerkeverésekkel.
Végül adjon hozzá olajbogyót, zöld hagymát és korianderet, fűszerezze ízllés szerint.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.