Burgonyás bravas Spanyolországból
Hozzávalók:
- 5-6 db. közepes burgonya kockákra vágva
- 1/4 bögre extra szűz olívaolaj
- 1/2 teáskanál só
- 2 kanál majonéz
- 2-3 kanál csípős szósz
- 1 teáskanál őrölt paprik (édes vagy csípős)
- 1/8 teáskanál fokhagymapor
- 1/4 teáskanál só
- 2-3 evőkanál víz
Elkészítés: Melegítse fel a sütőt 375°-osra. Tegye le a burgonyát egy rétegben egy tepsibe és olajozza be a tepsit.
Süsse 375° -on 30 percig, vagy amíg aranybarna lesz.
Addig készítse elő a “Bravas” szószt: keverje össze habverővel a majonézt, a csípős szószt, paprikát, sót, fokhagymaporot és vizet egy kis tálban, amíg sima és krémes lesz.
Öntse a szószt az eelkészült burgonyára.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply