Burgonyás bravas Spanyolországból

Burgonyás bravas Spanyolországból

Kép és recept forrása: https://mayihavethatrecipe.com/patatas-bravas/

Hozzávalók: 

  • 5-6 db. közepes burgonya kockákra vágva
  • 1/4 bögre extra szűz olívaolaj
  • 1/2 teáskanál só
  • 2 kanál majonéz
  • 2-3 kanál csípős szósz
  • 1 teáskanál őrölt paprik (édes vagy csípős)
  • 1/8 teáskanál fokhagymapor
  • 1/4 teáskanál só
  • 2-3 evőkanál víz

Elkészítés: Melegítse fel a sütőt 375°-osra. Tegye le a burgonyát egy rétegben egy tepsibe és olajozza be a tepsit.
Süsse 375° -on 30 percig, vagy amíg aranybarna lesz.
Addig készítse elő a “Bravas” szószt: keverje össze habverővel a majonézt, a csípős szószt, paprikát, sót, fokhagymaporot és vizet egy kis tálban, amíg sima és krémes lesz.

Öntse a szószt az eelkészült burgonyára.

Jó étvágyat!

 Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő) 


     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.



Yana: http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/yana-josno-2-2/
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük