Spagetti spanyolosan
Hozzávalók:
- 80 dkg csomagolt szeletelt (chorizo)
kolbász - 300 dkg spagetti
- 20 dkg petrezselyem (jó maroknyi)
- 2 piros paprika egy üvegből sós lében vagy olajban
- 2 evőkanál olívaolaj
- 50 dkg finoman reszelt friss parmezánsajt
valamint extra reszelt sajt a tetejére tálalásnál
Elkészítés: Forraljon fel egy pohár vizet. Közben szeletelje fel a kolbászt, majd vágjja fel a petrezselymet és a paprikát.
Amikor a víz felforr, tegyebele a spagettit és sózza. Főzze meg a tésztát.
Egy nagy serpenyőben melegítse fel az olajat, ada hozzá a chorizót (kolbászt) és a paprikát, valamint sok fekete borsot. Főzze egy percig, amíg felmelegednek és a lé elszíneződik a kolbásztól. Öntsön fél pohár tészta vizet a serpenyőbe, szedje le a felesleget le a maradékot és öntse a spagettit a serpenyőbe.
Adja hozzá a petrezselymet és a parmezánt, szórje meg velük és piszkálja meg a tésztát, hogy a víz megnedvesítse. Lehet plusz extra parmezán az asztalnál.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply