Escalivada grillezett sajt 

                                               Escalivada grillezett sajt 

  •  1/2 bögre extra szűz olívaolaj

    Kép és recept forrása: https://www.tienda.com/recipes/escalivada-grilled-cheese.html
  • 4 evőkanál José Andrés Tomate Frito szósz
  • (paradicsomszósz, ami tud venni üzletben, bármi jó)
  • 1/4 bögre apróra vágott José Andrés Escalivada
  • 8 szelet kenyér
  •  kb. 21 dkg Manchego sajt

Elkészítés: Tegye a kenyérszeleteket egy tiszta munkafelületre és ecsettel 1 oldalon kenje be mimdegyiket olívaolajjal. Fordítsa meg a szeleteket és tegyen 1 evőkanál Tomate Frito-t a szeletekre, majd a Manchego sajott és az Escalivada rétegeit. A tetejét a megfelelő szelet kenyérszeleteket és ezt is kenje át felül olívaolajjal.

Melegítsen fel egy serpenyőt vagy palacsintasütőt közepes hőmérsékletűre. Tegye bele a szendvicseket és süsse meg kb. 2 percig, míg a sajt meglolvad benne és enyhén megpirul a kenyér. Óvatosan fordítsa meg a szendvicseket és süsse, amíg a másik oldal aranybarna lesz és a sajt teljesen megolvadt, körülbelül 3 perc.

     Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


   

 Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.


Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „Nem kap elég figyelmet? Párja furcsán viselkedik? Úgy érzi, hogy valami nincs rendben kapcsolatban, hogy megcsalja a parj párja? Tanácsadóink segítenek tisztán látni. Hívja Fényküldöttek Profi Jósait! Segítünk Önnek! Tel.: 06 90/188 345 a választott Tanácsadó melléke www.afenykuldott”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük