Istennők üzenetei a hétre a csillagjegyeknek (2017.12.25. –  2017.12.31-ig) – Yana Jósnőtől

 

Istennők üzenetei a hétre a csillagjegyeknek (2017.12.25. –  2017.12.31-ig) – Yana Jósnőtől

 

 

Kos 

Básztet Istennő – Független

     Kedves Kosok! Éljetek a héten a szabadságvágyatokkal ls használjátok ki a függetlenségeteket, vagy ha párkapcsoaltban éltek, akkor idézzétek fel azt az életet, amikor még egyedül voltatok.
Bászetet Istennő üzenete: „Függetlebnséged jelenti erőd és sikered alapfeltételét.”

 


 

Bika 

Rhiannon Istennő – Boszorkányság

Különlegesen jól működnek a megérzések a héten így év végén és az érzvényesítés méghozzá úgy, hogy érezni fogják, hogy milyen területen fejtsék ki jobban magukat.

Rhianno üzenete: “Mágikus személy vagy, aki képes megnyilvánitani tiszta szándékait a valóságban.”

 


 

Ikrek

Káli Istennő – Vég és kezdet

    Az Istennő arra hívja fel az Ikrek figyelmét, hogy van valami az életükben, aminek nem veszik már hasznát, csak fájdalmat okoz és eljött az ideje túl tenni magukat.
Káli Istennő üzenete. ”A régit el kell engedni, hogy eljöhessen az új.”

 


Rák 

Mavu Istennő – Földanya

     Valószínűleg a Rák csillagjegyűek is észre vették a sok pusztítást, sok környezetszennyezést az utóbbi időkben, ezért kapták a hétre ezt az üzenetet.
Mavu Istennő üzenete:  “Kérlek segíts a környezetvédőknek.”

 

 


 

Oroszlán

Káli Istennő – Vég és kezdet

Az Istennő arra hívja fel az Oroszlánok figyelmét (mint az Ikreknek) hogy van valami az életükben, aminek nem veszik már hasznát, csak fájdalmat okoz és eljött az ideje túl tenni magukat.

Káli Istennő üzenete. ”A régit el kell engedni, hogy eljöhessen az új.”

 


 

 Szűz

Aine Istennő – Hittel teljes lépés

Merjenek a héten cselekedni kedves Szűzek az álmaikért, mert igen kedvező hét elé néznek, amikor az Égiek is támoganak, segíteni akarnak nektek.

Aine Istennő üzenete : “Vállald a kockázatot és válts tettekre szíved leghőbb vágyait!”

 


 Mérleg 

Istár Istennő – Határok

Ismét elfolyik az idő a Mérleg csillagjegyűeknél. Ismerős biztos, amikor mindenre időt akarnak fordítani, ami nem is a saját előnyükre szolgál háttérbe szorítva azzal a saját munkájukat. A héten még jobban figyeljenek erre a problémára!

Istár Istennő üzenete:  “Szeresd magad eléggé ahhoz, hogy nemet mondj, amikor mások igényt tartanak az idődre és az energiádra.”

 


 

  Skorpió

 Szűz Mária – Várd a csodát!
      Mária hitet szeretne adni a héten minden Skorpiónak azért, mert gy érzi, hogy sok Skorpió csillagjegű valami nehézségben feladta-, vagy fel akarja adni a harcot.
Szűz Mária üzenete: “Higgy benne, hogy imáid meghallgattatnak, s válasz érkezik rájuk.”

     

 Nyilas  

 Hathor Istennő – Fogékonyság
       Sokkal könnyebb lesz a héten befogadni a sok újdonságot a Nyilas csillagjegyűeknek és az új tudás, információ meg tud ragadni bennük.
 Hathor Istennő üzenete: „Légy kész a befogadásra! Intuíciód fokozódik, sok energiára teszel szert és többet tudsz adni másoknak is.”

 

Bak

 Yemaya Istennő – Kedvező alkalom
     Izgalmas hát vár a Bakokra! Nagy lehetőség adódik és ezért üzen e jegy szülötteinek az Istennő. Bátorítani szeretné a lépésre.
Yemaya Istennő üzenete: “Fontos ajtók nyílnak meg előtted.Lépj be rajtuk!”

 

Vízöntő

Hathor Istennő – Fogékonyság

Sokkal könnyebb lesz a héten befogadni a sok újdonságot a Vízöntő (akár csak a Nyilas) csillagjegyűeknek és az új tudás, információ meg tud ragadni bennük.

 Hathor Istennő üzenete: „Légy kész a befogadásra! Intuíciód fokozódik, sok energiára teszel szert és többet tudsz adni másoknak is.”

 


 

 Halak

Isolda Istennő – Hallhatatlan szeretet

Teljesen mindegy, hogy mennyi negatív dolgot hoz magával ez a hét a Halak  csillagjegyűeknek, akkor se felejtsenek el szeretni és megbocsátani! Éppen ezért ez az Istennő üzen a héten az Ikrek jegyűeknek.

Isolda Istennő üzenete: “Szereteted örökkévaló – a helyzettől függetlenül.”

 

Írta: Somogyi Diána, Yana Jósnő 

 


 

      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

 

Yana Boszorkány Jósnő
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük