Lassan sült bárányborda norvég recept alapján

 

Lassan sült bárányborda norvég recept alapján

 

Kép és recept forrása: http://thanksforthefood.com/slow-cooker-norwegian-lamb-chops/

Hozzávalók 6 személyre: 

  • 1 db. nagy vöröshagyma felvágva és a gyűrűket elválasztva
  • 1,5 kg.  bárányhús – vágja le róla a felesleges zsiradékot
  • 4 gerezd fokhagyma felaprítva
  • 2 evőkanál vörösbor ecet (a balzsam jó helyettesítő)
  • 2 evőkanál friss rozmaring
  • ½ teáskanál só
  • ½ teáskanál fekete bors (frissen őrölt)

Elkészítés: Helyezze a hagyma gyűrűket egy sütőedény aljára, tegyen rá fedőt és lassú lángon süsse. Adja hozzá a bárányhúst a hagymára, majd adjunk hozzá a fokhagymát, vörösboros ecetet, rozmaringot, sót és borsot.
Vegye a tűzhelyet 6-8 órán át alacsonyra és süsse egészen óvatosan addig, míg a hús elválik a csontról..

Megjegyzés: Friss rozmaring helyett szárított rozmaring helyettesíthető.

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 

 


 

      Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Yana 

 


Nincs elérhető leírás.

Giordana Fizz

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük