Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei (2018.03.19. –  2018.03.25-ig)

 

Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei (2018.03.19. –  2018.03.25-ig)

 

Kos 

ÁPOLD KAPCSOLATAIDAT

     Érezte mostanában, hogy mennyire egyedül van? Megismerkedett a magánnyal?Mióta is keződött? Segítek: mióta szép lassan kezdte elhanyagolni a barátait és szeretteit……

Tanács: Vetkőzze le a büszkesét és vegye a kezébe a telefont! Hívjon fel valakit, aki kedves Önnek, vagy üzenjen neki….

 


 

Bika 

MENJ KI A SZABADBA!
     Kezd lemerülni kívül – belül. Ez az üzenet figyelmeztetés, hogy szüksége van a természet gyógyító, regeneráló erejére, melyet Föld Anyánktól kap meg….
Tanács: Ne feledje: Várja a természet, a nyugalmat adó erdők, mezők. Minimum fél órát szánjon magára minden nap a héten egy héten keresztül……

 


 

Ikrek

ERŐS VAGY

Ne higgyen azoknak a rosszakaróknak, akik le akarják rombolni önérzetét, a magabiztosságát és arra törekednek, hogy azt higgye, egyedül nem képes véghez vinni a terveit. Ez tévedés! ……

Tanács: Lilith Istennőt hívja segítségül, aki erőt fog adni Önnek. A végén ne felejtsen köszönetet mondani az Istennőnek!

 


Rák 

MOZGÁS
    Szervezete, azaz teste szeretné figyelmeztetni a lap segítségével, hogy több mozgásra van szüksége. Fordítson több időt testére.
       Próbálja ki pl. hogy egy héten keresztül a lift helyett a lépcsőt használja, ha emeletes házban él vagy többet gyalogolni tömegközlekedés helyett…..
Tanács: Spirituálisan szintén mozgást ajánlok, s ez esetben a jógát vagy egyszerű nyújtógyakorlatokat…..

 

Oroszlán

KÁRTYAVÁR
     Tudja, hogy tartja a mondás, mi szerint ki álmokból épít fel várat, s közben elfelejt élni? Nem véleletlenül választotta az Oroszlánokat ez a lap ebben az életfejezetben.
     Induljon el végre az útján, mert ez a “kártyavár” hamarosan össze fog dőlni!
Tanács: Uriel Arkangyal szívesen segít tiszta, fényes utat mutatni Önnek, ha megkéri. Ő a felelős az útmutatásért. Lámpásával fényt gyújt a legsötétebb éjszakában is.

 

 Szűz

LAZÍTS!

     ÉSzervezete lemerülőben van. A lap üzenete, hogy pihenje ki magát!
       Tefgye félre a munkát és teendőit, míg sikerül ellazulnia, pihennie. Ahogy az elem, úgy fogy önből az energia. Ideje új erőre kapnia.
Tanács: Olvasson könyvet, amennyiben szeret olvasni és ez kikapcsolja.
Engedjen tele egy kádat vízzel és kényeztesse magát illóolajokkal…..

 Mérleg 

CSELEKEDJ!

Ne halogassa tovább a teendőit! Ideje végre cselekedni. Ne csak tervezzen és beszéljen a dolgokról, hanem vegye végre a kezébe az irányítást!

Cselekedjen, különben hamarosan a körmére ég a munka; nem beszélve arról, hogy a halogatás miatt lecsúszhat a számára fontos dologról.

Tanács: Rendszerezze egy papírlapra írva a munkáit. Kezdje a legsűrgősebbekkel és a lapot hagyja olyan helyen, ahol a nap folyamán gyakran rávetődik a tekintete. Ez ösztönözni fogja önt.

 


 

  Skorpió

SZÉP VAGY
Tanács:  Prométeusz Istenhez fohászkodhat segítségért.

     

 Nyilas  

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS
     Nézzen szembe a tényekkel és vállaljon felelősségget érett felnőtt módjára szeretteiért! Merje vállalni, ha hibázott, elrontott valamit. Emberek vafyunk, néha véthetünk hibákat, botladozhatunk, de ne felejstük el azokat rendbe hozni…..
Tanács: A hindu Shakti Istennőtől meírthet energiát és bátorságot, csak kérni kell…..
stb.

Bak

SZÓRAKOZÁS

     Rá fér a szórakozás végre a héten a Bakokra . Mozduljon ki az unalmas, monton hétköznapok fogságából.

     Táncoljon, énekeljen, ha jól esik. Érezze jól magát, s ne törődjön ezúttal másokkal, akik rosszindulattal és irigységgel vannak ön iránt.
Tanács: Spirituális szemszögből nézve Hathor Istennőt kérhetik, hogy segítsen, aki a Szórakozás Istennője

 

Vízöntő

FŐNIX MADÁR

Az élet folytonos körforgás, soha nincs megállás. Újjászületés, élet, halál, újjászületés stb. itt tartasz most sorsod fonalán.

Mindenkit érnek kiseb – nagyobb veszteségek, s ilyenkor pihenőt tartunk….. Kell az idő a regenerálódáshoz, hogy új tervek, új célok, új vágyak szülessenek….. A sebek idővel gyógyulnak, s mint a Főnix madár, a hamvakból új életre kelünk, s folytatjuk (vagy kezdjükk újra)az életet.

Tanács: Meditáljon és hallgasson mindig a belső hangra, felmrülő ötleteire. Ezek lesznek alapjai élete új fejezetének….

 


 

 Halak

SÍRD KI MAGAD

     Keressen fel egy eldugott zugott és engedje szabadjára elfolytott könnyeit. Sírjon; sírja ki magát! Túl sok negatív érzés uralkodott el Önben, amik összegyűltek, de ha utat enged az önben rejlő fájdalomnak, a könnyek szépen fel fogják szabadítani.
Tanács: Gyújtson egy fehér gyertyát vagy mécsest és kérje Jeremiel Arkangyalt, hogy szabadítsa meg a szenvedélstől, nyomasztó érzésektől……
stb…..

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

 

 

A Fényküldöttek fényképe.

Yana Boszorkány Jósnő

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük