Norvég Bacalao-töltött paradicsom

Hozzávalók:
- 1 kg. (kb.) norvég Bacalao (hal)
- 65 dkg fekete olajbogyó
- 1 maroknyi kapribogyó
- friss bazsalikom
- 25 dkg kenyér
- olivaolaj
- 1 db. vöröshagyma
- cseresznyeparadicsomok
- 4 db. nagyobb paradicsom
- 1 db. tojás
- só, bors
Elkészítés: Sózza meg a halat és törje darabokra. Tegye félre kioolvadni.
Egy kis tálban keverje össze az apróra vágott fekete olajbogyókat, kapribogyókat, bazsalikomot és kenyeret. Keverje össze és tegye félre.
Egy közepes hőmérsékletű serpenyőbe tegyen 2 evőkanál olívaolajat és a kis kockára vágott hagymát. Süsse áttetszőre a hagymákat.
Adja hozzá a cseresznye paradicsomot és a bacalao-t (halat), majd süsse közepes hőfokon 3 – 4 percig és adja hozzá a tojást, majd keverje össze és főzze össze a fekete olajbogyós keverékkel.
Minden egyes paradicsomot egyenletes mennyiséggel töltsön meg egy előmelegített 200 °-os sütőben és süsse 20 percig.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
