Házi készítésű chakalaka Afrikából
Hozzávalók:
- 45 ml étolaj
- 1 db. vöröshagyma apróra vágva
- 1 db. sárgarépa lereszelve
- 2 chilli apróra vágva
- 1 gerezd fokhagyma finomra aprítva
- 15 ml – 30 ml currypor
- 3 db. paradicsom hámozva és reszelve
- 1 doboz sültbab paradicsommártásban
- só, bors
Elkészítés: Melegítse fel az olajat egy nagy serpenyőben és 5 percig süsse meg benne a hagymát, a sárgarépát, a húsokat, a fokhagymát és a curryporokat, vagy amíg a hagyma puha, gyakran kevergetve.
Keverjük fel a paradicsomot és forralja fel.
Vegye kisebbre a gázt és párolja még 5 percig.
Keverje hozzá a sült babot, adja hozzá a fűszereket és keverje össze, hogy átmelegedjen az egész.
Forrón és hidegen is tálalhatja.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply