ANYAGI JÓSLÁS 2018. OKTÓBER MÁSODIK FELÉRE BOSZORKÁNYRÚNÁKKAL

 

ANYAGI JÓSLÁS 2018. OKTÓBER MÁSODIK FELÉRE BOSZORKÁNYRÚNÁKKAL

 

Kos

      A Kosok a hónap második felében vigyázzanak nagyon a pénzükre, mert amiket eddig elértek, amikért megküzdöttek könnyen elveszíthetik.

 


 

Bika

     Szoros, jól működő kapcsolatok által látok anyagi fellendülést, de tényleg csak segítséggel. Egyedül nem fogja tudni megoldani az anyagi nehézségeket.


Ikrek

     Igaz, hogy a hónap eleje rosszul indult, de most, a hónap második fele anyagi fellendülést hoz. Anyagi szinten megerősik és a pénzt meg tudja tartani.

 


Rák

      Határozott kézzel próbálják a Rákok megtartani a pénzt. A hónap második felében még is segítségre lesz szükségük a párjuktól vagy a családon belül a szeretteikre egy kisebb túlköltekezés miatt, ha nem figyelnek erre.


 

Oroszlán

      A hónap első fele jól indult, de azt a pénzt a hónap végégre felé is meg kell tartani, ami sikerül is fog és kellő odafigyeléssel, munkába való bnefektetéssel a pénzét gyarapítani tudják az Oroszlánok.


 

 Szűz

     Nagyon sok múlik most a kapcsolatokon: legyen baráti, párkapcsolat vagy család. Szüksége lesz egy kis támogatásra szerettei részéről. A helyzet nem a legrosszabb, de nem is fényes, ha csak önmagára hallgat.


 Mérleg

     Nagyon kuszán alakult a hónap első fele, de az anyagi gondok megoldódnak a hónap második felében Tartsanak ki kedves Mérlegek és a segítségeket fogadják el.

 


 

  Skorpió

Kiadásokat látok és nagyon nehezen megoldható gondokat ezzel együtt, amik az egész hónapra jellemzők. A tanácsom, hogy sürgőssen keressen mellékjövedelmet, valami otthon végezhető munkát, ami közel áll Önhöz.


 Nyilas

   Anyagi nehézségeket látok a hónap első felében és bizonytalanságot a jövőre nézve. Gondok, amiket nem tudja, hogy hogyan oldjon meg. De van segítség! Vagy a párja vagy családtag segít megoldani a gondját. Ne szégyelljen segítséget kérni és elfogadni!


Bak

    Döntéshelyzetekbe kerülhetet a hónap első felében, hogy mire költsön, mi a fontosabb most. A kezdeti nehézségek végül megoldódnak, ne aggódjon. Sikerül/t a pénzt jól beosztani és elég lesz a hónap végéig.


 

Vízöntő

     Amilyen jól indult az október a Vízöntőknek, olyan nehéz lesz sajnos kijönni anyagilag a hónap végéig. Próbálja meg jobban beosztani a pénzt, mert nem látok sajnos plusz forrást a hónap második felében, amivel pótolni tudja.

 


 

 Halak

    Tudom, hogy minden tőle telhetőt megtesz, hogy stabil anyagi háttere legyen, de érdemes osztozni a pénzügyi gondokon, ha akadnak a párjával vagy a családtagjaival. Ne vegyen minden terhet a saját vállára. Ott vannak a szerettei, akikre számíthat!

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő 

 

A képen a következők lehetnek: étel és szöveg

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy

Yana Boszorkány Jósnő

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük